מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מעוניין לעבור עקירת כל השינייםיוסי19/03/2011
שיש לי כי חלקן זזות, וחלק אין שיניים.
אז אני רוצה לעשות עקירה של ייתרת השיניים שלי והשתלת עצם כי חסר עצם ואחר כך
לעשות הכל שתלים בכל הפה.
השאלות?
האם זה טיפול של מרפאת השתלות מומחית ללא בית חולים?
האם זה טיפול שנעשה רק בבית חולים?
כמה זה עולה בערך כל ההשתלות השימיים- כידוע לי יש 32 שיניים
וכל שן של שתל עולה כ-4000 ש"ח - אז הכל יעלה כ- 120,000 ש"ח ? או שאני טועה?
האם אפשר לקבל עזרה בעיניין.
אשמח מאד לקבל תשובה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מעוניין לעבור עקירת כל השיניים - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר19/03/2011דוד שלום,
ראשית עליך לבדק אצל רופא השיניים על מנת לברר האם אכן מצב השיניים מחייב עקירות של כל המשנן.
יש לברר גם את מצבך הבריאותי הכללי - לח"ד ? סוכרת? וכו'.
במידהוהשיניים מיועדות לעקירה יש לבצע CT על מנת לקבוע את מצב העצם ואת אפשרות השיקום האפשרית.
במידה ויש מספיק עצם הרי שניתן לעקור ולהשתיל באותו היום ואפילו לצאת עם גשר קבוע לאחר ההשתלה..
במקרים בהם חסרה עצם ניתן לשקול ביצוע של שיקום 6-ALL ON 4 - כלומר גשר קבוע על 4-6 שתלים .
במידה וחסרה עצם באופן גורף הרי שניתן לבצע השתלות עצם בנפרד או יחד עם ההשתלה.
בד"כ ניתן לדעת מראש ע"י צילום ה CT.
את הטיפולים מן הסוג הזה מבצעים במרפאות שיניים אשר עוסקות בכך - מרפאות פרטיות בד"כ.
שיקום לסת ע"י שתלים אינה מתבצעת כך שעל כל שן חסרה משתילים שתל. אלא ניתן לבצע בין 8-10 שתלים ללסת או כפי שציינתי 6-4 שתלים.
העלות בד"כ מחושבת כעלות כללית של שיקום הלסת.
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה בערך שיקום לסת?
יוסי19/03/2011תודה.
אני מתכוון לא ללסת אחת אלא 2 לסתות עליונה ותחתונה
כי 2 הלסתות הם מרכיבות את הפה והשיניים?
אפשר לקבל סדר גודל? אפילו בערך?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)