טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש בפה שלי כתר בן 15 שנים , ללא כאבים והכל טוב. כבר כמה ימים שהוא מתנדנד ואתמול נפל כאשר צמוד אליו בורג קטן . הכנסתי אותו בחזרה ונכון לעכשיו הוא בפה שלי (שן אחורית) . אני יודעת שאני צריכה להדביק אותו בחזרה אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם יש צורך במבנה חדש ? 2. האם אפשר להדביק את אותו הכתר כי סה"כ הוא לא מפריע לי . 3. מה זאת אומרת שהכתר נפל ביחד עם הבורג הקטן שמוצמד אליו ?
תודה , חוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חוי שלום, על פי התיאור שלך הכתר נפל עם המבנה שמעגן אותו אל השורש. על מנת לקבוע מה צריך לעשות יש לבדוק את מצב הכתר ומצב השן. יתכן וניתן יהיה להדביקו או שאולי יהיה צורך במבנה וכתר חדש , אולי אף חידוש טיפול שורש. ישנם מקרים בהם הכתר נופל בגלל סדק בשורש ואז צריך לעקור את השן . כפי שאת מביה יש לבדוק את המצב לגופו ואז לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד