היי

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• היי
    טלי
    14/04/2011

ביום ראשון עברתי עקירה כירורגית של שן שמאלית קדמית+שחזור עצם. עכשיו אני אמורה להסתובב עם פלטה שמחוברת אליה שן במשך 4 חודשים. מכיוון שקצת הולכים איתי סחור סחור לגביי התפקוד שלי איתה, רציתי לשאול מס' שאלות.
    1. איך לעזאזל אוכלים עם הדבר הזה? אמרו לי שאני אמורה לאכול עם זה, אבל זה בלתי אפשרי.
    2. זה קצת מבייש, אבל אני לא יודעת את מי עוד לשאול- איך אני אמורה להתנשק עם כזה דבר? זה פשוט מזעזע.. 4 חודשים אני אמורה עכשיו לשמור נגיעה?
    3. ניקיון מומלץ. איזה? עם מה כדאי לי לנקות?

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    14/04/2011

טלי שלום,
    לא חייבים לאכול עם הפליפר הזה - במידה ואינך מצויה בחברה הרי שאת יכולה להסיר אותו ולאכול.
    יתכן וניתן לבצע גשר מרילנד זמני כלומר השלמת השן ע"י הדבקת מעין כנפיים היצואות מן השן ומודבקות לשיניים הסמוכות. פתרון שכזה יעיל וקבוע. הפתרון הזה יספק לך גם ביטחון עצמי.
    לגבי מרחק נגיעה - איני מצוי בנושא , נראה לי שניתן לטבול במקווה ו הוציא את הפליפר מן הפה ו רק לאחר מכן להחזירו.
    חייבים לנקות את הפליפר - רצוי לבצע זאת ע"י מברשת צוארונים + סבון כלים.
    מידי פעם ניתן להשרות בחומץ על מנת להסיר את האבןן. ניתן לנקות ע"י כדורי נקוי אותם ממיסים במים ומשרים את התותבת בתוכם.
    חג שמח :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו