השתלת שיניים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלת שיניים
    נורית
    22/05/2011

אני צריכה לעבור עקירה [+השתלה] ל2 שיניים שונות.
    כיצד עליי לבחור את רופא השיניים אצלו אבצע את הטיפול, על מה לשים דגש בבחירת הרופא?
    קיבלתי המלצות על 2 רופאים שונים בעיר הסמוכה למקום מגוריי, מאידך בעיר שלי יש מרפאה שגם שם מבצעים את הטיפולים עם "ציוד מתוחכם, טכנולוגיה ושיטות מתקדמות" כפי שהם מפרסמים.
    בברכה,
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם מצאת "משתיל שיניים טוב"-ספרי לי

ד"ר ניצן
    29/08/2012

גם אני מחפשת, ואני בתחילת התהליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שיניים - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    24/05/2011

נורית שלום,
    אכן קשה לך לבחור את הרופא. לכן אני ממליץ לשמוע המלצות ממטופלים של הרופא. בנוסף לבדוק מהי ההכשרה של הרופא ומידת הנסיון שלו.האם המרפאה נקיה? האם הרופא והצוות מעניקים שירות טוב ואיכותי. איך הרופא מתייחס אלייך ? האם הוא סבלני ומסביר? באיזה חומרים , טכנולוגיות ושיטות הרופא משתמש?
    על חלק מן הקריטריונים הללו יהיה קשה לך לקבל תשובה ולכן לכי אחרי תחושות הבטן שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו