טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הייתי אצל רופא שיניים שטוען שראה בצילום דלקת מתחתץ לטיפול שורש. ביצעתי חידוש טיפול שורש לאור המלצתו. אציין כי אל היו יל כאבים בשן זו. הרופא הציע לי לעשות כעבור שבוע מסיום טיפול חידוש טיפול שורש מבנה וכתר זמניים לתקופה של 3 חודשים עד שנראה תוצאות החידוש טיפול שורש. האם לא מומלץ קודם לראות אם הטיפול הצליח. אני עם סתימה זמנית במקום בו נעשה חידוש טיפול שורש. אני חושבת שכדאי להמתין 3 חודשים ואז לעשות מבנה וכתר. האם אני טועה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרון שלום, רצוי לבצע מבנה וכתר זמני לאחר חידוש טיפול השורש להמתין תקופה מסויימת ואז להתקדם לכתר קבוע. הסיבה שלא רצוי להמתין עם סתימה זמנית היא שבמשך הזמן הסתימה הופכת לחדירה לחיידקים ואז קיים חשש ששוב יהיה צורך לבצע חידוש טיפול שורש . בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד