מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער חמורה!!!קרן29/06/2011
לפני כארבעה חודשיים התחילה לי נשירה ומאז היא רק הולכת ומחמריה... אני מעבירה את היד בשיער ונושרות לי ארבע חמש שיערות...הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שחסר לי ברזל ואני צריכה לשתות כדורים אבל עבר כבר חודשים ואני לא רואה שיפור להפך הנשירה רק מחמירה.....בבקשה משהו יכול להגיד לי מה ניתן לעשות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה!!! - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/06/2011קרן שלום,
אם אכן בבדיקת הדם חסר ברזל אז את מקבלת את הטיפול הנכון. השיפור איננו מיידי אלא הדרגתי.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני29/06/2011היי קרן, אני לא מאמין שמישהו בפורום הזה יוכל לעזור לך. למה שלא תצלצלי לרופאת העור שלך ותייעצי איתה בטלפון מה עלייך לעשות (ניתן להתקשר לכול רופא בקופה או פרטי). בנוסף, למרות שזה נשמע קל להגיד וקשה לעשות - חייבים להרגע כמה שיותר כי לחץ ומתח יכולים להחמיר בהרבה את הנשירה - מניסיון.
ותאמיני לי אני יודע מה את עוברת כי גם אני עובר את אותו סיוט עם נשירה מאוד רצינית של מאות ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
קרן01/07/2011כן הלכתי ל-2 רופאים אבל נמאס לי לשמוע את המשפט שאם אני אשתה כדורים זה יעבור כי זה לא עובר...האם אתה יודע אם כדאי להשתמש בשמפו ואמפולות פיטיצואין?....ותודה רבה על תגובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני02/07/2011בכיף, לא יודע עד כמה האמפולות עוזרות אבל אם כן אז זה שווה את הכסף. אני בספק עד כמה שמפו יכול לעזור - יש לו השפעה אפסית על הנשירה. אבל שמעתי כמה מקרים על כאלה שהאמפולות עוזרות להן, יש גם אמפולות של טבע (פולטן פארמה)
לפני שאת מחליטה אולי כדאי שתשאלי את המוכרת על מה היא הכי ממליצה.
לפעמים שווה לנסות, גם אני ניסיתי הרבה דברים אבל בנתיים שום דבר לא עזר, מקווה שאת תמצאי משהו שיעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)