שאלות דחופות ביותר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות ביותר.
    עדי בירן
    27/07/2011

שלום וברכה למומחי הפורום !
    שמי עדי בת 26 , יש לי 2 שאלות מאוד חשובות לשאול בשני הודעות כי זה לא מאפשר לי באחת , ואשמח בבקשה לתשובתכם המהירה ( סליחה מראש על אורך השאלות , הסברתי בפירוט רב ) .

1. רציתי לשאול לגבי תרופה מתאימה יותר לטיפול בהתקרחות בצדעיים של הראש
    ( לא מינוקסי ) אני בחורה שמאוד לא סובלת בדיקות דם ודי סובלת מהם , אני נוטה להתעלפויות ולסחרחורות ולפחד מאוד רציני ממחטים בכלל ולכן אני נמנעת באופן קבע מלערוך בדיקות דם מקיפות גם באופן כללי ואני מחפשת תרופה שלא אצטרך לבצע בה בדיקות דם על בסיס חודשי .
    האם ישנה תרופה או תכשיר אחר שאתה בתור מומחה לעור מכיר ויודע שהוא פחות מזיק ממינוקסי 2 ושאינו מצריך עשייה של בדיקות דם כלל ותופעות הלוואי שלו לא כוללות כאבי ראש?

תודה רבה מראש
    לילה טוב
    מאחלת עדי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות ביותר.

הוספת תגובה

• שאלות דחופות ביותר. - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    31/07/2011

עדי שלום,
    אם מדובר בהתקרחות תורשתית אזי אין תחליף יעיל למינוקסי בנשים.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ד"ר אייל .

עדי בירן
    31/07/2011

תודה על תשובתך .
    אממ עד כמה שידוע לי יש עוד תכשירים שטובים לטיפול בשיער נושר . לא יכול להיות שיש את המינוקסי בלבד. זה נשמע לי לא הגיוני בכלל. אבל יש מצב. אני לא מתווכחת איתך אבל אולי יש משהו אחר שאפשרי לנסות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ד"ר אייל . - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2011

עדי שלום,
    להתקרחות תורשתית ! לא ידוע לי על תכשיר נוסף בנשים שיעילותו הוכחה במחקר מבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו