מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות דחופות ביותר.עדי בירן27/07/2011
שלום וברכה למומחי הפורום !
שמי עדי בת 26 , יש לי 2 שאלות מאוד חשובות לשאול בשני הודעות כי זה לא מאפשר לי באחת , ואשמח בבקשה לתשובתכם המהירה ( סליחה מראש על אורך השאלות , הסברתי בפירוט רב ) .
1. רציתי לשאול לגבי תרופה מתאימה יותר לטיפול בהתקרחות בצדעיים של הראש
( לא מינוקסי ) אני בחורה שמאוד לא סובלת בדיקות דם ודי סובלת מהם , אני נוטה להתעלפויות ולסחרחורות ולפחד מאוד רציני ממחטים בכלל ולכן אני נמנעת באופן קבע מלערוך בדיקות דם מקיפות גם באופן כללי ואני מחפשת תרופה שלא אצטרך לבצע בה בדיקות דם על בסיס חודשי .
האם ישנה תרופה או תכשיר אחר שאתה בתור מומחה לעור מכיר ויודע שהוא פחות מזיק ממינוקסי 2 ושאינו מצריך עשייה של בדיקות דם כלל ותופעות הלוואי שלו לא כוללות כאבי ראש?
תודה רבה מראש
לילה טוב
מאחלת עדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות דחופות ביותר. - תגובה
ד``ר אייל פרץ31/07/2011עדי שלום,
אם מדובר בהתקרחות תורשתית אזי אין תחליף יעיל למינוקסי בנשים.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ד"ר אייל .
עדי בירן31/07/2011תודה על תשובתך .
אממ עד כמה שידוע לי יש עוד תכשירים שטובים לטיפול בשיער נושר . לא יכול להיות שיש את המינוקסי בלבד. זה נשמע לי לא הגיוני בכלל. אבל יש מצב. אני לא מתווכחת איתך אבל אולי יש משהו אחר שאפשרי לנסות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ד"ר אייל . - תגובה
ד``ר אייל פרץ16/08/2011עדי שלום,
להתקרחות תורשתית ! לא ידוע לי על תכשיר נוסף בנשים שיעילותו הוכחה במחקר מבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)