הלחמת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלחמת שיער
    ללא שם
    08/09/2011

שלום עשיתי הלחמת שיער חמה ויום למחרת חזרתי למספרה שיורידו לי אותה כי הבנתי שזה לא בשבילי. תוך כדי ההורדה מאוד כאב לי ומן הסתם גם נתלשו כמה שיערות טיבעיות . השיער עכשיו נראה בסדר גמור אבל השאלה היא האם אותם שיערות שנתלשו יצמחו מחדש או שיכול להיות מצב שלא כיון שהן נתלשו מהשורש ופגעו בזקיק השיער? בהנחה שהן כן יצמחו תוך כמה זמן אמור לצאת זקיק שיער חדש? הבנתי שיש תקופות של צמיחה מנוחה ונשירה אז יכול להיות שרק עוד כמה שנים יצמחו לי השיערות שנתלשו אם עכשיו לדוגמא אני בשנת מנוחה של השיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלחמת שיער

הוספת תגובה

• הלחמת שיער - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    11/09/2011

שלום רב,
    זקיק השיערה ממוקם יחסית עמוק ועל פניו לא נראה שתהייה צמיחה מחודשת.
    מחזור הצמיחה כאן לא רלוונטי.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ללא שם
    11/09/2011

לא הבנתי....מדוע לא תיהיה צמיחה מחודשת? הרי שיערה שנושרת או אפילו דרך גומיה שמורידים בסוף ים והשיער נשאר בגומיה ונתלש מה הוא לא צומח בחזרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו