מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקל ננסיאוהד26/09/2011
שלום רב!
אני בן 23 ויש לי בעייה נשירת שיער,מפרצים דלילות בקרקפת. הרופא שלי המליץ להשתמש בדקל ננסי במינון של 160 מ"ג פעמיים ביום.
ביררתי חברות שמוכרות את המוצר.שסה"כ ממה שראיתי ישנם שניים:נטורלייף וסולגאר. סולגאר התברר כיותר איכותי מכיוון שמכיל את המיצוי של הדקל. במפרט של הדקל רשום :
כל כמוסה מכילה:Amount Per Vegetable Capsule
StandardizedSawPalmettoExtract(berry)
(freefattyacids68mg-75mg[45%-50%]) 150 mg*
RawSawPalmettoPowder(berry) 300 mg*
ממה שקראתי בפורומים זה אומר שהמיצוי של הדקל הוא בערך 50% מ-150mg כלומר 75mg. ועוד האבקת פירות שהיא 300mg (או אולי גם חצי מזה?)
בקצרה שאלתי היא האם המוצר מספק את מה שאני צריך ואם כן מה המינון צריך להיות אם אני מכוון ל160mg פעמיים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סו פלמטו
צוות סופהרב26/09/2011צהרים טובים,
הקשר בין סו פלמטו ( דקל ננסי) לטיפול בנשירת שיער גברית? צמח זה מעכב אנזים 5 אלפא רדוקטאז, ובכך תורם למניעת הפיכת טסטוסטרון לצורת dihydrotestosterone, וע"י יכול לעזור בטיפול ומניעה של androgenic alopecia. הורמון זה בין השאר מדכא פוליקולות של השיער, גורם להם "להתכווץ", וזה גורם בסופו של דבר לאיבוד שיער אצל גברים.
תמצית סו פלמטו של סולגאר מספקת בכמוסה אחת 300 מ"ג אבקת פרי סו פלמטו ו- 150 מ"ג תמצית תקנית של פרי הסו פלמטו המספק 45-50% חומצות שומן חופשיות שהן בעצם מהוות את הכלי הטיפולי, כשמדובר על תמצית הכוונה היא לחומר הפעיל של הצמח.
המינון המומלץ הוא כמוסה עד 3 כמוסות ביום, עם הארוחות
בברכת שנה טובה וחג שמח
צוות מחלקת ההדרכה סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לשאלתי
אוהד27/09/2011השאלה היא אם הודרכתי למינון של 320mg כמה כמוסות עליי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל ננסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/09/2011אוהד שלום,
אני מתקשה להתייחס למינון אפקטיבי כזה או אחר.
אני יכול לומר שדקל ננסי בפעילותו דומה לפינסטריד ( פרופסיה) אולם לא בוצעה עבודה מדעית שהדגימה את יעילותו בהתקרחות תורשתית.
בברכת שנה טובה
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ...
אוהד27/09/2011השאלה היא אם הודרכתי למינון של 320mg כמה כמוסות עליי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)