דקל ננסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקל ננסי
    אוהד
    26/09/2011

שלום רב!
    אני בן 23 ויש לי בעייה נשירת שיער,מפרצים דלילות בקרקפת. הרופא שלי המליץ להשתמש בדקל ננסי במינון של 160 מ"ג פעמיים ביום.
    ביררתי חברות שמוכרות את המוצר.שסה"כ ממה שראיתי ישנם שניים:נטורלייף וסולגאר. סולגאר התברר כיותר איכותי מכיוון שמכיל את המיצוי של הדקל. במפרט של הדקל רשום :
    כל כמוסה מכילה:Amount Per Vegetable Capsule
    StandardizedSawPalmettoExtract(berry)
    (freefattyacids68mg-75mg[45%-50%]) 150 mg*
    RawSawPalmettoPowder(berry) 300 mg*

ממה שקראתי בפורומים זה אומר שהמיצוי של הדקל הוא בערך 50% מ-150mg כלומר 75mg. ועוד האבקת פירות שהיא 300mg (או אולי גם חצי מזה?)
    בקצרה שאלתי היא האם המוצר מספק את מה שאני צריך ואם כן מה המינון צריך להיות אם אני מכוון ל160mg פעמיים ביום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקל ננסי

הוספת תגובה

• סו פלמטו

צוות סופהרב
    26/09/2011

צהרים טובים,

הקשר בין סו פלמטו ( דקל ננסי) לטיפול בנשירת שיער גברית? צמח זה מעכב אנזים 5 אלפא רדוקטאז, ובכך תורם למניעת הפיכת טסטוסטרון לצורת dihydrotestosterone, וע"י יכול לעזור בטיפול ומניעה של androgenic alopecia. הורמון זה בין השאר מדכא פוליקולות של השיער, גורם להם "להתכווץ", וזה גורם בסופו של דבר לאיבוד שיער אצל גברים.

תמצית סו פלמטו של סולגאר מספקת בכמוסה אחת 300 מ"ג אבקת פרי סו פלמטו ו- 150 מ"ג תמצית תקנית של פרי הסו פלמטו המספק 45-50% חומצות שומן חופשיות שהן בעצם מהוות את הכלי הטיפולי, כשמדובר על תמצית הכוונה היא לחומר הפעיל של הצמח.
    המינון המומלץ הוא כמוסה עד 3 כמוסות ביום, עם הארוחות

בברכת שנה טובה וחג שמח
    צוות מחלקת ההדרכה סולגאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתם לשאלתי

אוהד
    27/09/2011

השאלה היא אם הודרכתי למינון של 320mg כמה כמוסות עליי לקחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקל ננסי - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    26/09/2011

אוהד שלום,
    אני מתקשה להתייחס למינון אפקטיבי כזה או אחר.
    אני יכול לומר שדקל ננסי בפעילותו דומה לפינסטריד ( פרופסיה) אולם לא בוצעה עבודה מדעית שהדגימה את יעילותו בהתקרחות תורשתית.
    בברכת שנה טובה
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ...

אוהד
    27/09/2011

השאלה היא אם הודרכתי למינון של 320mg כמה כמוסות עליי לקחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו