נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    fedaa
    12/11/2011

שלום אני בת 23 אחרי לידה שלושה חודשים התגלה אצלי בהיריון תת פעיולת של בולטה התירס ולקחתי תרופה גם אחרי הלידה המשכתי טיפול בתת פעיולת למשך חודשיים ועכשוי הרופא אמר לי להפסיק את זה כי הבולטה האתזנה.עכשוי ואחרי שלושה חודשים יש לי נשירת שיער מטורפתת היום עשיתי תסרוקת לשיער שלי כאשר כל השיער לאחרוה ראיתי שיש לי מצד השמאלי והימיני שער דליל כמט קרחת יש שיער אבל דליל מואד זה מתחילת השיער בדרך כלל באזור הזה לא היה הרבה שיער אבל לא בצורה כזאת אני נבהלתי והתפאצתי בבכי מטורף..יש לציין שאני מניקה הנאקה מלאה
    גם עשיתי בדיקות דם ויצא תקין לפני שבוע בדיקת דם שגרתית יש לי קצת קצת חוסר ברזל שלא צריך טיפול אמר הרופא
    אני מואד מואד מודאגת ופחודת שאולי הדבר הזה יש מחלה חמורה או משהוא חמור??מחכה לתור רופא העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    15/11/2011

נשירת שיער הקשורה להריון מתרחשת באופן טיפוי כ-3 חודשים לאחר הלידה ויכולה להימשך עד כ6-12 חודשים. ממליץ בנוסף לבצע בדיקת דם למחסני ברזל (פריטין).
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו