שאלה בקשר למינוקסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למינוקסי
    ליהי
    12/12/2011

שלום, אני רוצה להתחיל להשתמש במינוקסי
    וקראתי שצריך למרות את התכשיר אך ורק על שיער יבש, ולאחר מכן לחכות לפחות שעתיים עד שהחומר יספג, ורק אז יהיה מותר להרטיב ולחפוף את השיער..
    אני מבחינתי לא מעוניינת לחפוף כל יום בגלל שהשיער שלי מאוד חלש, ולא נראה טוב בלי מחליק שיער ופאנים.. למרות שגם הם לא בריאים לשיער, אני מודעת, אבל אני מעדיפה מאשר להסתובב עם שיער מקורזל ולא יפה....
    בגלל זה אני חופפת פעם ביומיים או פעם בשלושה ימים..
    עכשיו השאלה שלי היא כזאת- האם מותר למרוח את התמיסה ולהישאר איתה על הראש יום או יומיים בלי לחפוף? האם אני תמיד אהיה חייבת לחפוף אחרי המריחה של מינוקסי על השיער? בנוסף, לא כל כך הבנתי איך אני אמורה למרוח את התכשיר.... אני רוצה שהוא יפעל בצורה הכי טובה שיש ולהימנע משגיאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למינוקסי

הוספת תגובה

• שאלה בקשר למינוקסי - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    14/12/2011

ליהי שלום,
    אפשר למרוח בלי לחפוף.
    יש למרוח את התכשיר כך שיבוא במגע עם עור הקרקפת.
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודעת לזה שהוא צריך לבוא במגע

ליהי
    14/12/2011

עם עור הקרקפת, (מן הסתם)
    ציפיתי לתשובה יותר מפורטת שתעזור לי , אבל תודה בכל מקרה .
    אולי אפרת יכולה לענות? אני שמה לב שהתשובות שלה יותר מפורטות (בלי להעליב אף אחד כמובן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו