מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר למינוקסיליהי12/12/2011
שלום, אני רוצה להתחיל להשתמש במינוקסי
וקראתי שצריך למרות את התכשיר אך ורק על שיער יבש, ולאחר מכן לחכות לפחות שעתיים עד שהחומר יספג, ורק אז יהיה מותר להרטיב ולחפוף את השיער..
אני מבחינתי לא מעוניינת לחפוף כל יום בגלל שהשיער שלי מאוד חלש, ולא נראה טוב בלי מחליק שיער ופאנים.. למרות שגם הם לא בריאים לשיער, אני מודעת, אבל אני מעדיפה מאשר להסתובב עם שיער מקורזל ולא יפה....
בגלל זה אני חופפת פעם ביומיים או פעם בשלושה ימים..
עכשיו השאלה שלי היא כזאת- האם מותר למרוח את התמיסה ולהישאר איתה על הראש יום או יומיים בלי לחפוף? האם אני תמיד אהיה חייבת לחפוף אחרי המריחה של מינוקסי על השיער? בנוסף, לא כל כך הבנתי איך אני אמורה למרוח את התכשיר.... אני רוצה שהוא יפעל בצורה הכי טובה שיש ולהימנע משגיאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ14/12/2011ליהי שלום,
אפשר למרוח בלי לחפוף.
יש למרוח את התכשיר כך שיבוא במגע עם עור הקרקפת.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודעת לזה שהוא צריך לבוא במגע
ליהי14/12/2011עם עור הקרקפת, (מן הסתם)
ציפיתי לתשובה יותר מפורטת שתעזור לי , אבל תודה בכל מקרה .
אולי אפרת יכולה לענות? אני שמה לב שהתשובות שלה יותר מפורטות (בלי להעליב אף אחד כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)