מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער כתוצאה מהרדמה מלאהלירון17/01/2012
שלום ,
אני בת 24 וסובלת כחודשיים מנשירת שיער קיצונית שהתחילה בפתאומיות, כמו כן הצמיחה נעצרה.
הדבר הוביל לכך שכרגע כמות השיער על ראשי ירדה לחצי ממה שהייתה תמיד.
חשוב לי לציין שמאז ומתמיד היה לי שיער מלא מהרגיל בריא שצומח במהירות.
נשלחתי לבדיקות דם בהן הכל יצא תקין (ברזל, B12, בדיקות הורמונליות נוספות מלבד טרגליצרידים שיצאו גבוה מהממוצע-250).
הרופא טוען שמדובר בתוצאה של טיפול רפואי בהרדמה מלאה(כחצי שעה) שעברתי לפני כארבעה חודשים וכן כתוצאה מהסטרס שהייתי בו באותה תקופה שאף גרם לירידה במשקל גופי.
האם הדבר הגיוני? אם כן האם השיער ישוב לצמוח כרגיל? והאם יש טיפול להאטת הנשירה ? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער כתוצאה מהרדמה מלאה - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012לירון שלום,
בהחלט יכול להיות שהנשירה קשורה לסטרס / פרוצדורה ניתוחית בהרדמה.
יחד עם זאת ממליץ לבצע בדיקה למחסני ברזל (פריטין) ובלוטת המגן.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לירון18/01/2012הבדיקות הללו נעשו לפני כחודש ויצאו תקינות לחלוטין.
השאלה אם אכן הדבר קורה כתוצאה מטיפול בהרדמה או מסטרס-האם השיער ישוב לצמוח כמו שהיה מאז ומתמיד? ואם כן תוך כמה זמן זה קורה? אני כרגע במצב של נשירה בלתי פוסקת כבר חודשיים ואני לחוצה מזה מאוד. האם יש טיפול שיכול להאט את הנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-חשוב!
לירון23/01/2012האם תוכל בבקשה לענות לי לשאלה ששאלתי בהמשך לתשובתך?
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/01/2012נשירת שיער הקשורה לאירוע של סטרס אמורה להיפסק בהדרגה תוך מספר חודשים.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)