DHT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DHT
    DOR
    22/04/2012

שלום לצות המכובד
    אבי קרח ואימי גם לה שער דליל
    אני נוטל פרופציה. קראתי שלמעשה הקרחת נוצרת בשל הצתברות דהטסטורון בזקיקי השיער, השער חלש ולבסוף נושר.הפרופתיה עוצרת את האנזים שמפרק את הטסטורון ל DHT
    מצד שני אני לא רוצה שלא יהיה לי בכלל DHT כי הבנתי שהורמון זה חשוב, ויכול להיות מצב שבערמונית יגדלו תאים שלא יוכלו לגדול בלי הורמון זה ועלולים להפך לסרטניםץ
    לכן שאלתי האם היתן למרות בשימוש טופיקלי בלבד מיצוי נוזלי של דקל ננסי, או בבליעה של כמוסות( אבל אז תוצאות של תוסף = זהות לפרופציה ? אני מבולבל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DHT

הוספת תגובה

• DHT - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    23/04/2012

למרות שפעילותו של הדקל הננסי דומה לפעילות הפינסטריד ( החומר הפעיל בפרופסיה) לא מכיר עבודות מחקר שהדגימו את יעילותו בהתקרחות תורשתית.
    פרופסיה מעכבת את פעילותו של האנזים שהופך את הטסטוסטרון לצורתו הפעילה (DHT ) ברמת זקיקי השיער.
    בשנה האחרונה פרסם אירגון הFDA שהשימוש בפרופסיה יכול להעלות את הסיכון לסרטן בערמונית ( מתייחס בעיקר לאותו תכשיר שניתן במינון פי 5 לטיפול בהגדלת הערמונית).
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו