דקל ננסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקל ננסי
    מזון לשיער?י
    07/05/2012

נטלתי 7-8 שנים פרופציה// השער האחורי גדל ונשאר. אך החלק הקדמי הזקיקים שיש לי שם דלילים ולא צמחו משמעותית. התחלתי שימוש במינוקסי 5 אחוד והפסקתי פרופציה.יש לי מס בקשות: 1., מתי אני אמור לראות תוצאות של צמיחה גם מקדימה? 2.האם זה נכון שאחרי 6 שנים ההשפעה של פרופציה אפקטיבית פחות ב 60 אחוז? אם כן , אני אחרי שימוש של 7 שנים,אני יכול לקחת דקל ננסי לשמירה או לפחות בניסיון להוריד את ה ,dht,התיעתי לאחרונה עם נטורפט, והועלה נושא הדקל הננסי 3.בכלל נראה לי מסובך כל הנושא של DHT יום נפלא ותודה על תשומת הלב אני עוקב אחרי הפורום בתשומת לב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקל ננסי

הוספת תגובה

• דקל ננסי - תגובה

מור אפריאט
    07/05/2012

כמטפלת ברפואה הטבעית המתחמה בנשירה ודלילות בשיער אני יכולה לענות לך בנושא הדקל הננסי .

לאחר מחקר שערכתי ולאור הניסיון בתחום אני יכולה לומר שהדקל הננסי עוזר בצורה משמעותית כצמח המעודד צמיחה ומשפר את איכות השיער.

כמובן שצריך להתאים את עוצמת הצמח והמינון לפי מצבו הפרטני של כל מטופל . מאחלת בהצלחה ואשמח לענות על כל שאלה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו