נשירת שיער, ברזל, ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער, ברזל, ועצירות
    אהובה
    11/08/2012

שלום, אני בת 37 לפני כ-3 שנים עברתי קיצור קיבה השלתי ממשקלי קרוב ל-50 ק'ג, תמיד היה לי שיער דליל , לאחר הניתוח המצב אף הדרדר יותר, התחלתי להתאזן כאשר נטלתי וויטמינים אך עדיין הוא נותר דליל ויבש, לעיתים קטע באמצע השיערה או נושרת משורשה, בחודשים האחרונים סבלתי מעצירות ותפיחות נוראית בבטן, לאחר בדיקת גסטרו גילו כי אני סובלת מדלקת כרונית וחיידק ההליקובטר, נטלתי 4 סוגים של אנטיביוטיקות שונות במינונים כפולים פעמים ביום, לאחר הטיפול שלא כ''כ עזר לטפל בתופעה, יש לי נשירה נוראית בשיער, ערימות של שיער יורדות כאשר אני מתקלחת וכאשר מנגבת את השיער במגבת יש גללי שיער מרוחים על המגבת, על הבגדים, בכל מקום בו אני יושבת מפוזרים שיערות, נטלתי ברזל אך מאחר ואני גם ככה סובלת מעצירויות ותפיחות בבטן הברזל העצים את הכאבים והעצירות, אני אובדת עצות, אשמח לקבל הצעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער, ברזל, ועצירות

הוספת תגובה

• נשירת שיער, ברזל, ועצירות - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2012

אהובה שלום,
    ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאפיין את אופי הנשירה והמשך לבצע בדיקת דם לשלול גורמים לנשירה.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער, ברזל, ועצירות - תגובה

מור אפריאט
    16/08/2012

שלום לך אהובה
    ברזל ידוע כתוסף שיכול לגרום לעצירות ,
    ניסית ברזל עדין ?
    או ברזל בנוזל?
    ישנה אפשרות לחיזוק דם וערכים של ברזל דרך צמחי מרפא סיניים או דרך צמחי מרפא מערביים
    יום טוב מור אפריאט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו