מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול טבעי ומעבר למינוקסיאנונימית05/03/2013
אני בת 23, ובשנים האחרונות החל תהליך של דילול בשיער (במיוחד בשנה האחרונה).
אני מטופלת כחצי שנה בהייר קליניק. מבחינת הצילומים של השורשים נראה שיש שיפור, אך למראית עין אני מרגישה שהמצב החמיר והנשירה המוגברת לא מפסיקה.
אני מתלבטת האם להפסיק את הטיפול ולעבור למינוקסי, לפני שאני אאבד את השיערות שעוד יש לי...
אני מוטרדת מהמצב ומרגישה שזה נהיה סוג של אובססיה שמפריעה לי בחיי היום יום ואשמח לכל עצה שהיא.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול טבעי ומעבר למינוקסי - תגובה
מור אפריאט06/03/2013שלום לך
אני יכולה לענות לך מהטחום של הרפואה הטיבעית ולומר: שישנם טיפולים ברפואה המשלימה ,כולל צמחים ודיקור. שעוזרים להפסקת הנשירה ולעידוד צמיחה מחודשת
ממליצה לך בחום לפנות למטפל בתחום .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייר קליניק זה טיפול טבעי
אנונימית07/03/2013ואני לא מרגישה שהוא עוזר לי, לכן חשבתי לפנות למינוקסידיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)