מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערשיר16/05/2013
מור שלום,
אני בת 28 , סובלת בחצי שנה האחרונה מדילול השיער וכבר אין לו נפח. כל הבדיקות דם שלי תקינות חוץ מבדיקת אבץ שהרופא שלי מסרב לתת לי, הוא טוען שאני לא צריכה.
הביטחון העצמי שלי ירד לאפס ואני חייבת לעשות משהו בנידון... אני לא משתמשת בתוספי תזונה כי אני לא מצליחה לבלוע כדורים גדולים. יש לציין שלאמא שלי יש גם שיער דליל יחסית לאכלוסיה בארץ... אולי מדובר בבעיה תורשתית.
האם אפשר לפתור את הבעיה גם אם היא תורשתית?
אשמח אם תוכלי למצוא לי פתרון
תודה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מבינה אותך!
יעל20/05/2013גם אצלי כל הבדיקות יצאו תקינות (אם כי לא ברור לי מדוע הרופא שלך לא מעוניין לתת לך בדיקת אבץ..אני חושבת שכדאי שתתעקשי איתו זאת זכותך!) ועדיין הייתה לי נשירה נוראית!! הרופא שלי תמיד טען שזה גנטי אבל לא הייתי מוכנה לקבל את זה. החלטתי לפנות לרפואה משלימה, או ליתר דיוק לנטורופתית שנתנה לי תפריט ושינתה לי את התזונה לחלוטין, בנוסף התחלתי לקחת סיליצאה ג'ל של הובנר, זה תוסף תזונה שמגיע בצורת ג'ל כי גם אני לא ממש מסתדרת עם כדורים גדולים ומחזק את השיער, תוך חודש בערך הנשירה הפסיקה כמעט לחלוטין ועכשיו אני מרגישה שהשיער מתחיל להתמלא ולקבל צורה, ללא ספק הוא נראה הרבה יותר בריא. לכן אני ממליצה לך לבדוק אלטרנטיבות נוספות שיכולות להתאים לך. בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)