מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה חזקה-ממש מיואשת-מיועדת למוררוית30/06/2013
שלום,
אני שנה וחודשיים אחרי לידה,אני סובלת מנשירה מאסיבית טופלתי על ידי ויטמין בי סיקס 300 וזה קצת עזר,הנשירה פחתה אבל עדיין היתה
הנשירה החזקה התחילה לפני 3 חודשים,היא מממש מאסיבית,אני מיואשת,נכנסתי לדיכאון מזה,כבר לא יודעת מה לעשות,אני לא רוצה לקחת כל-כך הרבה כדורים כימים,הבדיקות תקינות.איך יוצאים מזה????
אני כבר לא סומכת על הרופאים שהייתי אצלהם כי הם נותנים לי תרופות שלא עוזרות
ידוע לי שיש נשירה אחרי לידה,אבל היא חולפת שלושה חודשים אחרי ואצלי רק באמצעות תרופות
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנשירה
שלי01/07/2013היי, אני ממש מצליחה להבין את היאוש שלך, זה באמת מצב לא נעים, אבל תשתדלי לשמור על קור רוח, קודם כל ציינת שהנשירה בדרך כלל עוברת לך אחרי 3 חודשים שבדיוק עוברים עכשיו לפי מה שציינת.
אולי שווה לנסות גם טיפול אחר, אני סבלתי מנשירה תקופה ארוכה יחסית בעיקר בגלל לחץ, בגלל זה חשוב שתנסי כמה שפחות להלחץ מזה כי זה רק יגביר את הנשירה. אני קיבלתי מהנטורופתית שלי כמוסות של מולטי ויטמין-מינרל של סולגאר, הוא מטפל בשיער ומחזק אותו וגם מפחית את המתח הנפשי. מציעה לך לברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בנשירת שיער באמצעות צמחי מרפא
מיטל06/08/2013אין סיבה להכניס לגוף חומרים כימיים או כל מיני תרכובות של תרופות בכמוסות , כדי לטפל בנשירת שיער , רצוי וכדאי לבחון טיפול בצמחי מרפא לטיפול בכל התופעות הנילוות של נשירת שיער כגון : לחצים , חוסרים תזונתיים , גנטיקה ,הריון .הכול ניתן לאיזון באמצעות הצמחים , ללא תופעות לוואי וללא נזק לגוף לאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה חזקה-ממש מיואשת-מיועדת למור - תגובה
מור אפריאט08/07/2013ליאת
אם את פונה בשאלה לרפואה הטיבעית אז יש פיתרון של צמחי מרפא ,שמורכבים עי התאמה אישית לכל מטופלת ולפי בדיקות דם ועוד מס שיטות איבחון שונות
ניתן להפסיק את נשירת השיער ולעודד צמיחת שיער ולעבות אותו
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה חזקה-ממש מיואשת-מיועדת למור - תגובה
מור אפריאט17/07/2013שלום ליאת
ישנן נשירות שיער מסיביות אחרי לידה לנשים מסוימות קצת קשה להתגבר עליה ,
אך אל דאגה הכל ניתן לטיפול ,
חשוב שתעשי בדיקות דם מקיפות ,ברזל םריטין .b12 'ואם יש חוסרים של ויטמינים אפילו גבולי זה משפיע על השיער ,
לרםואה הטיבעית יש מגוון צמחי מרםא להפסקת נשירה והם בהתאמה אישית
וניתן לראות תוצאות תוך 8 שבועות ,
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת נדחפת..עם סיפור דומה..
נועה05/09/2013כיצד והיכן ניתן להרכיב צמחי מרפא לנשירת שיער מאסיבית עד כדי התקרחות- לאחר לידה.. והאם מותר לשימוש בהנקה.. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת נדחפת..עם סיפור דומה.. - תגובה
מור אפריאט12/09/2013ניתן לפנות למטפל ברפואה סינית או נטורופת ולהתאים פורמולה אישית להפסקת הנשירה .
ישנם צמחים שאפשר לקחת בזמן הנקה
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער דק , דליל ועדין
מיכלי25/07/2013שלום,
התחילו להופיע לי שיערות לבנות (שיבה). השיער שלי דק, דליל, יבש ודהוי.
אני רוצה לצבוע אותו לצבע הדומה לגוון הטבעי שלי, הוא נראה כרגע מוזנח ודהוי.
השאלה שלי - במצב השיער שלי - האם צבע לשיער יכול לגרום לי לאבדן שיער לצמיתות ולנזק בלתי הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה חזקה-ממש מיואשת-מיועדת למור - תגובה
מור אפריאט19/08/2013היי נעמה
ישנן נשים לאחר לידה שהנשירה שלהן מאוד מאסיבית ,אך זה ניתן לטיפול .אפשר לעצור אותה בטיפול מתאים .ממליצה לך לעשות בדיקות דם מקיפות ולאחר מכן לפנות ליעוץ ברפואה משלימה ולקבל טיפול מתאים .
יום טוב
וזיכרי אפשר לטפל בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה חזקה-ממש מיואשת-מיועדת למור - תגובה
מור אפריאט12/09/2013היי דורין
עשית בדיקות דם ?
מאוד חשוב כדי לאבחן ,מבחינת טיפול ניתן לעצור את הנשירה עי צמחים שמחזקים את השיער .ואם צריך גם לאזן מבחינה הורמונלית .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)