החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית
    מיכל
    05/06/2014

שלום, אני בת 23 ולפני כחודש ביצעתי החלקה יפנית.
    מעבר לעובדה שאני ממש מתחרטת ולא מרוצה מאיך שזה נראה, אני מרגישה שהשיער שלי נהיה דק וחסר נפח. נוסף על כך הבחנתי בקצת הידללות שיער בקודקוד הראש והתחושה אם אני מעבירה אצבעות היא קצת כמו של קוצים.(יש לציין כי לא הרגשתי צריבה או שריפה בקרקפת בזמן ההחלקה ומלבד העובדה שהספר היה קצת אגרסיבי בתהליך ההחלקה עם המחליק-משך לי את השיער יתר על המידה, נראה שההחלקה התנהלה בצורה תקנית) אין לי נשירה מיוחדת, כי אני מקפידה מאד על תזונה ולוקחת ברזל עדין ורוטס HR. אני לא בטוחה אם השיער הדליל בקודקוד הראש היה כך לפני ההחלקה או שזה נגרם כתוצאה מההחלקה.
    יש לציין כי אני סובלת מסבוריאה ומקפידה לחפוף בשמפו של סבוקלם וקרם לקרקפת.
    ברצוני לדעת מספר דברים:
    1. האם השיער שלי יחזור למצבו הטבעי ואקבל חזרה את הנפח שהיה לי? או שההחלקה משפיעה גם על השערות שיצמחו(האם יצמחו לי שערות חלשות\יבשות\דקות יותר מבעבר?) מפני שההחלקה דיקקה לי את השערות. ואם כן, מה אני יכולה לעשות כדי לעבות את השיער? האם ביוסיל של אלטמן יכול להועיל כאן?
    2.מה ניתן לעשות כדי לעודד צמיחה בקודקוד הראש?
    האם המצב הפיך? אני מאד מתחרטת ומאד מודאגת..
    אודה לתשובתך בהקדם
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית

הוספת תגובה

• החלקה יפנית - תגובה

מור אפריאט
    10/06/2014

שלום מיכל
    בדרך כלל לא מומלץ לעשות החלקות , הם גורמות לנשירת שיער , ופוגעות באיכות השיער , ממליצה לך לפנות למטפל בתחום הרפואה הטבעית ולקחת צמחי מרפא שמשקמים את טיב השיירה
    מור אפריאט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו