מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה מטורפתמיטל19/02/2015
היי,
אני סובלת מנשירה מטורפת בערך כחודשיים,היא מחמירה....
עברתי בדיקות דם,כל מה שצריך:ויטמין B12,TSH,המוגלובולין,פרטין....ספירת דם וכול....
הדבר היחיד שכן התגלה לי זה חיידק ההליקובקטר...אפילו בדיקת לזאבת עברתי...
לאחר חפיפה במגע ידני עדין יוצא לי המון שיער,אח"כ בסירוק עוד...בבית מסתוססות להן השערות...
אני הייתי אצל רופא עור שבעצם הוסיף לי בדיקת פרטין וזאבת....יש לי תור אליו בעוד כשבוע עם תוצאות הבדיקה...
העניין הוא שנכנסתי לחץ נפשי,משום שאיני יודעת מה הסיבה וכמובן בגלל הנשירה המאסיבית...
טיפלתי בחיידק ההליקובקטר באנטביוטיקה,צריכה לעבור שוב לראות שזה עבר והטיפול נכון...
השאלה שלי בעצם האם יש קשר בין החיידק לנשירה? ואם כן גם לאחר טיפול בו אמורה להמשיך נשירה?
מצורף קובץ להמחשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת שהנשירה לא נראית כזו 'מטורפת'
רוני24/02/2015רק מעל 80 שיערות ביום זו כבר נחשבת נשירה משמעותית.
בכל מקרה כדי להפחית נשירה אני ממליצה לך על אבץ שאחראי בגוף על מראה שיער בריא, ומניעת נשירה. יש את תוסף אבץ פיקולינאט של סולגאר שאפשר להשיג בכל רשת פארם גדולה בלי בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה מטורפת - תגובה
מור אפריאט01/03/2015היי מיטל
הליקובקטור פילורי בדרך כלל גורם לאי ספיגה של הברזל .
יש לבדוק את הברזל ואת הפריטין (מחסני הברזל)
חוסר בברזל גורם לנשירת שיער .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי פריטין וברזל
מיטל01/03/2015היי,
בדקתי והכל בסדר.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות מעיים ונשירת שיער
עמית17/06/2015כן חיידקים רבים יכולים לגרום לנשירת שיער ולסימפטומים נוספים אני ממליץ לנסות את השיטה הטבעית, תחפשי בגוגל גלובל דיאגנוסטיק זה באמת עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)