נשירה מטורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה מטורפת
    מיטל
    19/02/2015

היי,
    אני סובלת מנשירה מטורפת בערך כחודשיים,היא מחמירה....
    עברתי בדיקות דם,כל מה שצריך:ויטמין B12,TSH,המוגלובולין,פרטין....ספירת דם וכול....
    הדבר היחיד שכן התגלה לי זה חיידק ההליקובקטר...אפילו בדיקת לזאבת עברתי...
    לאחר חפיפה במגע ידני עדין יוצא לי המון שיער,אח"כ בסירוק עוד...בבית מסתוססות להן השערות...
    אני הייתי אצל רופא עור שבעצם הוסיף לי בדיקת פרטין וזאבת....יש לי תור אליו בעוד כשבוע עם תוצאות הבדיקה...
    העניין הוא שנכנסתי לחץ נפשי,משום שאיני יודעת מה הסיבה וכמובן בגלל הנשירה המאסיבית...
    טיפלתי בחיידק ההליקובקטר באנטביוטיקה,צריכה לעבור שוב לראות שזה עבר והטיפול נכון...
    השאלה שלי בעצם האם יש קשר בין החיידק לנשירה? ואם כן גם לאחר טיפול בו אמורה להמשיך נשירה?
    מצורף קובץ להמחשה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה מטורפת

הוספת תגובה

• האמת שהנשירה לא נראית כזו 'מטורפת'

רוני
    24/02/2015

רק מעל 80 שיערות ביום זו כבר נחשבת נשירה משמעותית.
    בכל מקרה כדי להפחית נשירה אני ממליצה לך על אבץ שאחראי בגוף על מראה שיער בריא, ומניעת נשירה. יש את תוסף אבץ פיקולינאט של סולגאר שאפשר להשיג בכל רשת פארם גדולה בלי בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה מטורפת - תגובה

מור אפריאט
    01/03/2015

היי מיטל

הליקובקטור פילורי בדרך כלל גורם לאי ספיגה של הברזל .
    יש לבדוק את הברזל ואת הפריטין (מחסני הברזל)
    חוסר בברזל גורם לנשירת שיער .
    מור אפריאט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי פריטין וברזל

מיטל
    01/03/2015

היי,
    בדקתי והכל בסדר.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מעיים ונשירת שיער

עמית
    17/06/2015

כן חיידקים רבים יכולים לגרום לנשירת שיער ולסימפטומים נוספים אני ממליץ לנסות את השיטה הטבעית, תחפשי בגוגל גלובל דיאגנוסטיק זה באמת עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו