מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער שהחלה לפני שנה בגיל 26 והיום יש פחות מחצי נפח השיער המקוריסתיו25/04/2016
שלום רב.
לפני שנה התחילה אצלי נשירה שלדעתי בחודשיםהאחרונים התגברה, או שפשוט הרבה יותר מורגשת כי אני איבדתי יותר מחצי מנפח השיער שהיה לי ומפחדת לחשוב מה מחכה לי בכמה חודשים הקרובים.
רופא עור הפנה לבצע בדיקות דם כלליות, נבדקה הן בלוטת תריס, ברזל ונתונים חשובים אחרים - הכל תקין לחלוטין.
שורה תחתונה נאמר לי שאין דרך לגלות את הסיבה האמיתית לנשירה.
האם ייתכן הדבר שזאת התשובה שאני מקבלת מרופא?
האם אין צורך לעשות בדיקה הורמונאלית כלשהי?
אני גם סובלת מהזעת יתר מגיל התבגרות, ומגרנולומה אנולרה - ידוע לי שכל אלה הם תוצאות של אי תקינו הורמונאלית בגוף.
לאור העובדה שהנשירה היא אחידה ולא במקוות ספציפים אלא על פני כל הקרקפת בצרוה מאונזת וכן מתרחשת ללא קישור לסיבות ושינויים הנראים לעין בשנה האחרונה, האם אין סיבה לעשות בדיקות מעמיקות?
תודה מראש, אני אובדת עצות ומאוד לחוצה על מצבי הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - יש לי קשקשת
סתיו25/04/2016אבל זה לא פעם ראשונה, זה כב רמגיל התבגרות
תופעה שמופיעה מידי פעם, ואחרי טיפול בשמו עוברת.
בתחילת תהליך הנשירה לא היה שום סימן לקשקשת, שמתי לב לזה הרבה יותר מאוחר והטיפול בשמפו לא עזר.
אז אני לא בטוחה עד כמה ניתן לטעון שהנשירה קשורה לקשקשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער שהחלה לפני שנה בגיל 26 והיום יש פחות מחצי נפח השיער המקורי - תגובה
מור אפריאט26/04/2016סתיו שלום
מומלץ לעשות בדיקות הורמונליות :
Testosterone , androstenedione , dhea,
Fsh,Lh ,e2. בין היום השלישי לחמישי של הווסת ,
על מנת לברר אם קיימת בעיה הורמונלית הגורמת לנשירת
השיער .
קשקשת גם גורמת לנשירת שיער רצוי ומומלץ לטפל
בקשקשת ולברר אם זו רק קשקשת או סבוריאה .
חג שמח מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על התגובה...
סתיו27/04/2016מורה אני מודה לך מאוד על התגובה העניינית והמכוונת, יבוצע בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופסיה אראטה
סתיו29/04/2016שלום שוב.
במקרה נתקלתי במחלה הזאת והלכתי קצת לקרוא.
הבנתי שניתן לאבחן אתת המחלה על ידי Trichoscopy או על ידי ביופסיה.
האם ניתן לקבל המלצה לרופא או מרפאה בקופ"ח מכבי ? אני לא יודעת למי לפנות בשביל להיעזר ולהתחיל ללכת מרופא לרופא זה מידיע, והקצב בו השיער נושר עכשיו הוא אכזרי, עד שתכשיר שהרופאה שלי יעצה לי יתחיל לעבוד אני אאבד את מה שנשאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)