מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער מוגברת וממושכתט24/09/2017
שלום, אני בת 27, בריאה באופן כללי. לא צורכת תרופות. שנים סובלת מנשירת שיער מוגברת(מגיל 16 בערך), כמובן שניסיתי קפסולות שמיועדות לטיפול בנשירת שיער אך לא עוזר, אולי קצת האט אך הנשירה עדיין הייתה. כרגע אני לוקחת hr רוטס כבר 5 חודשים ולא משפיע ממש, תחילה כן אך נסיגה שוב. עשיתי בדיקות דם ויצא תקין. עוד שבועיים יש לי תור לרופא עור(הבנתי שרובם ממליצים על מינוקסידיל..שזה פתרון לא פתרון), וכבר לא יודעת מה צריכה לבקש(אולי בדיקות שלא יודעת על קיומן..), מניחה כי ינסה להמליץ לי תרופות שמתוגמל עליהם(.מסתבר שזה קיים ברפואה..)אך מחפשת כבר את הדבר שיעצור את זה סופית ולא זמנית, מרגיש לי כי חסרה מקצועיות בתחום זה ברפואה..זורקים סיבות(מתח, החלקות,גנטיקה..) מבלי לבדוק באמת. כי ברור לי שיש משהו לא תקין אצלי, אחרי סירוק מברשת מלאה שיער. ומפחדת שקיים חוסר של משהו שלא עולים עליו ובינתיים החוסר מצטבר וגדל, או מחלת עור כלשהי שמתבטא רק בנשירה ולא מודעת אליה. תודה מראש, וסורי על האורך, פשוט כבר על סף ייאוש מהדבר הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מוגברת
מור אפריאט16/10/2017יקירה שלום רב
תבקשי את הבדיקות הנל :
Iron
Ferritin
Testosterone
Androstenedione
Tsh
Dhea
B12
Folic acid
הבדיקות כוללות בדיקות הורמונליות
ממליצה לך לעשות אותם .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)