נשירת שיער מוגברת וממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מוגברת וממושכת
    ט
    24/09/2017

שלום, אני בת 27, בריאה באופן כללי. לא צורכת תרופות. שנים סובלת מנשירת שיער מוגברת(מגיל 16 בערך), כמובן שניסיתי קפסולות שמיועדות לטיפול בנשירת שיער אך לא עוזר, אולי קצת האט אך הנשירה עדיין הייתה. כרגע אני לוקחת hr רוטס כבר 5 חודשים ולא משפיע ממש, תחילה כן אך נסיגה שוב. עשיתי בדיקות דם ויצא תקין. עוד שבועיים יש לי תור לרופא עור(הבנתי שרובם ממליצים על מינוקסידיל..שזה פתרון לא פתרון), וכבר לא יודעת מה צריכה לבקש(אולי בדיקות שלא יודעת על קיומן..), מניחה כי ינסה להמליץ לי תרופות שמתוגמל עליהם(.מסתבר שזה קיים ברפואה..)אך מחפשת כבר את הדבר שיעצור את זה סופית ולא זמנית, מרגיש לי כי חסרה מקצועיות בתחום זה ברפואה..זורקים סיבות(מתח, החלקות,גנטיקה..) מבלי לבדוק באמת. כי ברור לי שיש משהו לא תקין אצלי, אחרי סירוק מברשת מלאה שיער. ומפחדת שקיים חוסר של משהו שלא עולים עליו ובינתיים החוסר מצטבר וגדל, או מחלת עור כלשהי שמתבטא רק בנשירה ולא מודעת אליה. תודה מראש, וסורי על האורך, פשוט כבר על סף ייאוש מהדבר הזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער מוגברת

מור אפריאט
    16/10/2017

יקירה שלום רב
    תבקשי את הבדיקות הנל :
    Iron
    Ferritin
    Testosterone
    Androstenedione
    Tsh
    Dhea
    B12
    Folic acid
    הבדיקות כוללות בדיקות הורמונליות
    ממליצה לך לעשות אותם .
    בברכה מור אפריאט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו