מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בנשירת שיער של Kerastaseסובלת מנשירה24/02/2010
שלום רב,
אני סובלת מנשירת שיער מעל לשנה. בבדיקות דם שעשיתי לפני מס' חודשים התגלה חוסר בברזל-51, טרנספרין גבוה 388, Ferritin נמוך-6, המוגלובין והמטקוריט טיפה נמוכים מהקו התחתון של הסקאלה.
אני לוקחת ברזל(פריפל)מזה כ-3 חודשים, והתחלתי לקחת HNS של סולגר.
הייתי אצל מעצב שיער שהציע לי לעשות טיפול אמפולות למשך 6 שבועות של Kerastase Aminexil GL M Package, שאמור לעצור הנשירה בתוך כשבועיים ולהצמיח שיער חדש, לדבריו, תוך טיפול משולב עם שמפו של קרסטס לחיטוי הקרקפת. לדבריו, יש לי קרקפת שומנית, קשקשים חומים וכן מקומות בקרקפת בהם אין צמיחה של שיער.
רציתי לשאול האם הטיפול בקרסטס יעיל? הטיפול הינו דיי יקר ואני מחפשת חוות דעת נוספת טרם אתחיל בו. אשמח לדעת מהם המרכיבים של האמפולות(מה שרשום באתר של לוריאל זה: Vitamin PP, GL, Arginine, Aminexil)
אם התשובה היא לא, האם אפשר להמליץ לי על טיפול אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר אייל פרץ24/02/2010רמה נמוכה של ברזל הינה אחת הסיבות השכיחות לשיער. כל שעלייך לעשות לאחר שהשלמת טיפול בכדורי ברזל ל-3 חודשים הוא לבצע בדיקת דם לוודא שהרמה בנורמה (לעיתים למרות נטילת ברזל קיימת בעייה בספיגה). אם אכן רמת הברזל תוקנה יש צורך להמתין בסבלנות משום שהנשירה אמורה להשתפר בהדרגה אך לא באופן מיידי. ובנוגע לאמפולות אינני ממליץ גם אם לא היתה סיבה חד משמעית לנשירה. מושגים כמו חיטוי קרקפת, קרקפת שומנית וכד', אין בינם לנשירת שיער דבר וחצי דבר.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מנשירה
אפרת בן נון25/02/2010שלום לך
הטיפול באמפולות יכול להועיל אבל לא יפתור את הבעיה לעומק.חשוב להתייחס גם לאיזון הגוף.
אני מציעה להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיאבחן את שיערך מצב הקרקפת וימליץ על טיפול משקם לשיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)