מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה בגיל 19חסוי29/04/2010
שלום אני בן 19,תקופה ארוכה שנושרות לי המון שערות ואני רואה כאילו בקרקפת יש פחות למרות שתודה לאל אין ממש קרחת שאפשר לראות ,פשוט שינוי בגובה השיער בין הקרקפת לשאר הראש..
אבא שלי ו2 הסבים שלי לא קרחים כך שזה לא נראה לי הגיוני שזו נשירה גנטית..
מה שכן אני בלחץ נפשי תמידי והתזונה שלי גרועה מאוד(בנויה רק על ג'אנק פוד..) השאלה שלי היא האם כדאי לי בכלל להיות בלחץ ומה ניתן לעשות? כי הייתי אצל רופא עור גרוע שהסתכל שנייה ואמר לי רק לעשות בדיקות דם..
אם בכל זאת כדאי לבדוק את זה אשמח להמלצות על רופא עור מומחה שיער באיזור פתח תקווה והסביבה.
חיפשתי לבד אבל יש יותר מידי רופאים ואין לי מושג למי כדאי ללכת וחשוב לי גם שיהיה רופא לא שרלטן..
הנה כמה שמצאתי אבל אני בטוח שיש עוד מלא רופאים:
ד"ר חיים גולן
ד"ר טראו הנרי
פרופ' וולף רוני
פרופ' שרה ברנר
ד"ר יוסף שירי
פרופסור מיכאל דוד
ד"ר יוסף שירי
ד"ר דורון פקליארו
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה בגיל 19
אפרת בן נון02/05/2010שלום רב
הלחץ והחרדה בהחלט מובנים אולם יש להם חלק בהעצת הנשירה ,השיערה מורכבת מחלבון בעיקרה וויטמינים כמו ברזל אבץ בי 12 וחומצה פולית ורצוי לבדוק את הרמות של הויטמינים והמינרלים בדם עלמנת למלא את החסר במקרה שצריך .לכן המלצת הרופא לא היתה גרועה .אתה מוזמן לקבל חוות דעת נוספת מרופא עור אחר ,או להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער המטפל בצורה טיבעית על מנת לקבל טיפול הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)