נשירה בגיל 19

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה בגיל 19
    חסוי
    29/04/2010

שלום אני בן 19,תקופה ארוכה שנושרות לי המון שערות ואני רואה כאילו בקרקפת יש פחות למרות שתודה לאל אין ממש קרחת שאפשר לראות ,פשוט שינוי בגובה השיער בין הקרקפת לשאר הראש..

אבא שלי ו2 הסבים שלי לא קרחים כך שזה לא נראה לי הגיוני שזו נשירה גנטית..

מה שכן אני בלחץ נפשי תמידי והתזונה שלי גרועה מאוד(בנויה רק על ג'אנק פוד..) השאלה שלי היא האם כדאי לי בכלל להיות בלחץ ומה ניתן לעשות? כי הייתי אצל רופא עור גרוע שהסתכל שנייה ואמר לי רק לעשות בדיקות דם..

אם בכל זאת כדאי לבדוק את זה אשמח להמלצות על רופא עור מומחה שיער באיזור פתח תקווה והסביבה.
    חיפשתי לבד אבל יש יותר מידי רופאים ואין לי מושג למי כדאי ללכת וחשוב לי גם שיהיה רופא לא שרלטן..
    הנה כמה שמצאתי אבל אני בטוח שיש עוד מלא רופאים:

ד"ר חיים גולן

ד"ר טראו הנרי

פרופ' וולף רוני

פרופ' שרה ברנר

ד"ר יוסף שירי

פרופסור מיכאל דוד

ד"ר יוסף שירי

ד"ר דורון פקליארו

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה בגיל 19

הוספת תגובה

• נשירה בגיל 19

אפרת בן נון
    02/05/2010

שלום רב
    הלחץ והחרדה בהחלט מובנים אולם יש להם חלק בהעצת הנשירה ,השיערה מורכבת מחלבון בעיקרה וויטמינים כמו ברזל אבץ בי 12 וחומצה פולית ורצוי לבדוק את הרמות של הויטמינים והמינרלים בדם עלמנת למלא את החסר במקרה שצריך .לכן המלצת הרופא לא היתה גרועה .אתה מוזמן לקבל חוות דעת נוספת מרופא עור אחר ,או להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער המטפל בצורה טיבעית על מנת לקבל טיפול הולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו