מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בפרופסיה-תופעות לוואי ממשיותאני30/05/2010
שלום,
הנני גבר בן 30.
לפני שבועיים וחצי התחלתי ליטול טבליה ביום של פרופסיה לטיפוח שיערי בכדי למנוע נשירה.
את המרשם קיבלתי מרופא עור של אחת מן קופ"ח הגדולות בארץ.
העובדה שקיבלתי את התרופה ללא אזהרה ובדיקה מעמיקה עוררה את חשדי בנוגע לאבחון והפתרון
החפוז שהוצע לי - על כן החלטתי לקרוא על התרופה "פרופסיה" ברשת.
לאחר שעיינתי וקראתי מספר פורומים ונתונים ברשת אודות התרופה (במידה והינם נכונים) הפסקתי לאלתר את השימוש בתרופה.
תופעות לוואי שהוזכרו ,כמו: פגיעה פותנציאלית בחשק המיני , בעיות באשכים,פגיעה בזרע ועד פגיעה אפשרית בגנים הזכריים של הגבר.
אני חושב שהתערבות הורמונאלית שכזו הינה התערבות אקוטית לגוף ומדאיגה אותי עוד יותר העובדה שאין אזהרה כלשהי בעת קבלת המרשם מקופ"ח בישראל.
מכיוון שאין אני מחפש עילה לתביעה אלא דווקא בריאות וטיפוח אישי, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית אודות ההשלכות לנטילת התרופה הנ"ל ולהחליט עפ"י חוות דעת זו את השימוש בתרופה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה תופעות לוואי
ד``ר אייל פרץ31/05/2010שלום רב,
למיטב ידיעתי פרופסיה יכולה לגרום לירידה בתפקוד המיני (מתחת ל- 5% מהמטופלים), כמו כן תוארה ירידה בריכוז הזרע. לא ידוע על פגיעה גנטית.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)