שימוש בפרופסיה-תופעות לוואי ממשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בפרופסיה-תופעות לוואי ממשיות
    אני
    30/05/2010

שלום,

הנני גבר בן 30.

לפני שבועיים וחצי התחלתי ליטול טבליה ביום של פרופסיה לטיפוח שיערי בכדי למנוע נשירה.
    את המרשם קיבלתי מרופא עור של אחת מן קופ"ח הגדולות בארץ.
    העובדה שקיבלתי את התרופה ללא אזהרה ובדיקה מעמיקה עוררה את חשדי בנוגע לאבחון והפתרון
    החפוז שהוצע לי - על כן החלטתי לקרוא על התרופה "פרופסיה" ברשת.

לאחר שעיינתי וקראתי מספר פורומים ונתונים ברשת אודות התרופה (במידה והינם נכונים) הפסקתי לאלתר את השימוש בתרופה.

תופעות לוואי שהוזכרו ,כמו: פגיעה פותנציאלית בחשק המיני , בעיות באשכים,פגיעה בזרע ועד פגיעה אפשרית בגנים הזכריים של הגבר.
    אני חושב שהתערבות הורמונאלית שכזו הינה התערבות אקוטית לגוף ומדאיגה אותי עוד יותר העובדה שאין אזהרה כלשהי בעת קבלת המרשם מקופ"ח בישראל.

מכיוון שאין אני מחפש עילה לתביעה אלא דווקא בריאות וטיפוח אישי, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית אודות ההשלכות לנטילת התרופה הנ"ל ולהחליט עפ"י חוות דעת זו את השימוש בתרופה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופסיה תופעות לוואי

ד``ר אייל פרץ
    31/05/2010

שלום רב,
    למיטב ידיעתי פרופסיה יכולה לגרום לירידה בתפקוד המיני (מתחת ל- 5% מהמטופלים), כמו כן תוארה ירידה בריכוז הזרע. לא ידוע על פגיעה גנטית.
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו