מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוקסימישהי30/06/2010
התחלתי להשתמש במינוקסי 2 לפני כשבועיים. המצב הוא, שלפני כשבועיים ראיתי כי יש לי נשירה נוראית במשך כחודש. והשיער שלי הפך לדליל בצורה משמעותית. אני יודעת שיש לי בעייתיות בלאכול פירות... אך אף פעם לא הייתה לי נשירה מאסיבית כזו במזן כה קצר... אני חייבת לציין כי אני בת 20 והדבר הזה נורא נורא מפחיד אותי. התחלתי להשתמש עם המינוקסי ואני לא רואה שינוי עד כה... מה אעשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר אייל פרץ30/06/2010על פניו את מתארת נשירת שיער אקטיבית שיכולה להיגרם על ידי מספר גורמים, בין היתר חסר ברזל, B12 , חומצה פולית והפרעה בתפקוד בלוטת התריס ועוד. מינוקסי נועד לטיפול בהתקרחות על רקע תורשתי. ממליץ לפנות לרופא עור להשלמת הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישהי30/06/2010אשמח לדעת מה בידיוק הדברים האלו שצינת כי אינני בקיעה... וגם אשמח לדעת איך מטפלים...
אני חוששת שהשיער יילך וידלדל בקצב רע....מה אוכל לעשות?
להמשיך במינוקסי או לא? האם ביצה ודבש יכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)