מינוקסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוקסי
    מישהי
    30/06/2010

התחלתי להשתמש במינוקסי 2 לפני כשבועיים. המצב הוא, שלפני כשבועיים ראיתי כי יש לי נשירה נוראית במשך כחודש. והשיער שלי הפך לדליל בצורה משמעותית. אני יודעת שיש לי בעייתיות בלאכול פירות... אך אף פעם לא הייתה לי נשירה מאסיבית כזו במזן כה קצר... אני חייבת לציין כי אני בת 20 והדבר הזה נורא נורא מפחיד אותי. התחלתי להשתמש עם המינוקסי ואני לא רואה שינוי עד כה... מה אעשה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוקסי

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד``ר אייל פרץ
    30/06/2010

על פניו את מתארת נשירת שיער אקטיבית שיכולה להיגרם על ידי מספר גורמים, בין היתר חסר ברזל, B12 , חומצה פולית והפרעה בתפקוד בלוטת התריס ועוד. מינוקסי נועד לטיפול בהתקרחות על רקע תורשתי. ממליץ לפנות לרופא עור להשלמת הבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מישהי
    30/06/2010

אשמח לדעת מה בידיוק הדברים האלו שצינת כי אינני בקיעה... וגם אשמח לדעת איך מטפלים...

אני חוששת שהשיער יילך וידלדל בקצב רע....מה אוכל לעשות?
    להמשיך במינוקסי או לא? האם ביצה ודבש יכול לעזור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו