נשירת שיער חריפה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער חריפה בהריון
    שרון
    30/06/2010

שלום רב,

אני בהריון IVF שבוע 15 - ויש לי נשירת שיער בכמות מוגברת (עד כדי כך שלמרות שהסתפרתי קצר מאוד - עדיין מורגש ולא נפסק).
    עליי לציין שבפברואר עברתי כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי ושעד לפני שבוע נטלתי פרוגסטרון (וגינלי וזריקות).
    בהריון הקודם לא נשרה שערה אחת בגופי.....
    בהריון הזה בנוסף יש דימומים והמטומה (מהתחלה) - לא יודעת אם זה משפיע על השיער,
    אבל בטוח גורם ללחץ נפשי לא קטן (בכלל כל תקופת הטיפולים הייתה טראומטית מאוד עבורינו אנו שנה בטיפולים ועוד שנה נוספת של ניסיונות)

למרות הכל, אני יודעת שזה לא תקין ..... ואני חוששת גם מהנשירה וגם שזה אומר משהו על ההריון....

מה דעתכם? יש בכלל מה לעשות או למה לגשת לרופא?
    האם נשירה בהריון יכולה להעיד משהו על תקינותו?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער חריפה בהריון

הוספת תגובה

• נשירה בהריון

ד``ר אייל פרץ
    30/06/2010

שלום רב,
    לאור המצב המורכב שאת מתארת יתכן קשר בין הנשירה לטיפולים ההורמונלים/ הריון חוץ רחמי, אך אי אפשר לשלול את התרומה של המתח הנפשי. יחד עם זאת מציע לשלול גורמים נוספים כגון חסר ברזל, B12 , חומצה פולית והפרעה בתפקוד בלוטת התריס.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו