נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    נשואה
    16/08/2010

שלום
    אני בת 25 אמא לשני ילדים ..הקטן בן 8 ח'....
    יש לי נשירת שיער עוד לפני להביא ילדים ועכשו המצב הלך והחמיר.. זה מאוד מפריע כל הבית שיער אפילו במקרר אני מוצאת את השיער שלי בעלי גם שם לב לזה ואומר שתמיד מוצא השיער שלי בכל מקום... האם יש טיפול לזה? האם אני צריכה לעשות בדיקות מסוימות?
    מה שמדאיג אותי שאמא בת 56 וכבר 20 שנה יש לה קרחת רצינית... אני מפחדת שזה תרושתי.. ואם כך האם ניתן לטפל בשלב זה???

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2010

סומא שלום,
    ראשית התקרחות תורשתית לא מתבטאת בנשירת שיער אקטיבית אלא בהידללות של השיער.
    את מתארת נשירה אקטיבית, ממליץ לבצע בדיקת דם שתכלול ברזל (פריטין), B12 , חומצה פולית ותפקוד בלוטת התריס. כמו כן ממליץ להיבדק ע"י רופא עור לאיפיון אופי הנשירה.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נשואה
    04/09/2010

שלום
    הלכתי לרופא עור ועשיתי את הבדיקות שציינתה ויצאו תקינות... כל הערכים בנורמה... וכבר שבוע משתמשת בשמפו ד"ר אור לפי המלצת הרופא...יש לי ביקורת עוד 3 שבועות... מה השלב הבא בטיפול?? איך נוכל לטפל בבעיה אם אתה ממליץ על ויטמנים או משהוא אחר?. כי 3 שבועות זה הרבה זמן ואני צריכה להתחיל בטיפול כי המצב חמור מאוד..

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים

נשואה
    06/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה

ד``ר אייל פרץ
    06/09/2010

בכדי שאוכל להתייחס בצורה מיקצועית יותר לבעייה, יש צורך בבדיקה.
    בברכה, דר פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו