מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערדפנה22/08/2010
שלום.
אני בת 27.5 נשואה + ילד בן שנה ושלושה חודשים. מגיל 17-18 אני סובלת מנשירת שיער. הרופאה אמרה שיכול להיות שהנשירה נובעת מחוסר ברזל שיש לי / חוסר אנמיה, משהו כזה, כי ההמוגלובין שלי היה אז מאוד נמוך. אז נתנו לי כדורים אלא שהכדורים עזרו רק לברזל, אבל לא לבעיית הנשירה. השיער המשיך לנשור... (אציין רק כי הנשירה אז לא היתה חמורה כ"כ.)
אני ממש רוצה למצוא פתרון לבעיה הזו, כי היא פשוט גורמת לי גם למבוכה וגם לדאגה: למשל, אני מסתרקת והמקום שבו הסתרקתי מלא בשערות, הכרית שעליה אני ישנה מלאה בשערות, אני מתקלחת ויחד איתי מתקלחות להן עוד איזה כמה שערות (אני פשוט מרגישה אותן מחליקות לי על הגב...) בקיצור, לא נעים לי להתארח באף-מקום וגם האמת שזה כבר ממש מתחיל להדאיג אותי!
במהלך ההריון לא זכור לי שהיתה לי נשירת שיער, אם כן זה היה כמה שערות בודדות. מאז הלידה ועד היום (שנה ושלושה) אני סובלת מנשירה רצינית.
רציתי לדעת מהן הסיבות לנשירת שיער? האם זה באמת מסוכן או רק לא נעים? ומה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?
אודה מאוד לתשובתכם המהירה, אוראנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר אייל פרץ22/08/2010מאחר והנשירה נמשכת כבר שנים רבות אני ממליץ לפנות לבדיקה מקצועית של רופא עור לאיפיון סוג הנשירה והשלמת הבירור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)