מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיליצאהאלונה02/10/2010
סיליצאה ג'ל (של סופר מדיק) עזרה לי בעבר כנגד נשירה חזקה ששום דבר לא עזר.
עכשיו שוב יש לי נשירה חזקה ולחרדתי אין למצוא את המוצר הזה. חיפשתי תכשירים אחרים שמכילים סיליצאה ג'ל או צורן ולא מוצאת.
אגב הכדורים של אותה חברה מממש לא עוזרים.
לא יכול להיות שבכל העולם רק חברה אחת מפיקה את הזהב הזה.
איך אפשר לקנות את זה גם אם לא תחת הכותרת של סופר מדיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר אייל פרץ04/10/2010לא ידוע לי שלתכשיר סגולות כלשהן בטיפול בנשירת שיער.
אין לי מושג היכן ניתן להשיגו.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו תכשירים בשוק מכילים סיליצאה?
אלונה04/10/2010אני עוברת על המדפים בחנויות טבע ובבתי מרקחת ולא מצליחה לאתר :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליצאה
חיים31/10/2010שלום לך אשתי גם משתמשת בסיליצאה ומצאנו בחנות טבע סנטר בעקרון 2000 בילו רחובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)