מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער מתסכלת ביותר...לילך09/10/2010
שלום,
עברו שנה ושמונה חודשים מאז ילדתי את ביתי. יש לי נשירה מטורפת שהולכת ומתגברת כל הזמן... בדיקות דם תקינות .
עשיתי בדיקות הורמונליות ואלו התוצאות-
אנדוקרינולוגיה
Prolactine | mIU/l | *
55
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
3.4
|
FSH | IU/l | *
9.8
|
Testosterone Total | | 1.5 nmol/L -קטן מ
האם זה תקין? הרופאה דיברה איתי על מינוקסי אבל הבנתי שזו תרופה שאם מפסיקים אותה, הנשירה חוזרת ואני לא רוצה להיות תלוייה בתרופה הזו כל חיי...
האם יכול להיות שהנשירה תפסק לבד יום אחד? אין לנו בעיות תורשתיות של נשירה במשפחה והנשירה היא לא מאיזור אחד אלא מכל הראש. בנוסף, יש לי כאבים במרכז הקרקפת- ממש בקודקוד. האם זו יכולה להיות הבעיה?
סליחה על הפצצת השאלות...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מתסכלת ביותר... - תגובה
ד``ר אייל פרץ11/10/2010לילך שלום,
את מתלוננת על "נשירה מטורפת" אך נראה שהרופאה התרשמה מהתקרחות תורשתית ולכן נתנה מרשם למינוקסי.
לא ברור לי האם מדובר בנשירה אקטיבית של שיער? או בהידללות שיער הדרגתית?.
ממליץ להיבדק ע"י רופא עור לאיפיון אופי הנשירה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לילך11/10/2010הנשירה החלה לפני הרבה זמן אך בשלושת החודשים האחרונים היא התגברה מאוד עד כדי קרחת בקדמת הראש. במשפחה שלי שני ההורים בעלי שיער מלא וכך גם היו הדורות הקודמים... לא יודעת מה גורם לשיער לנשור בצורה כזאת מפחידה...
האם נשירה כזו יכולה להפסק לבד או שאין מנוס מלהתחיל ולהשתמש בתכשירים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)