נשירת שיער מדאיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מדאיגה
    ליטל
    25/06/2011

שלום
    (גיל: 27, מצב בריאותי תקין לחלוטין)
    כבר תקופה די ארוכה העולה על שנתיים שערי נושר בכמויות עצומות. אני מרגישה בדילול ניכר בעיקר באזור הקדמי של הראש.
    ביצעתי בדיקות דם לפני חצי שנה והן תקינות לחלוטין. רופאת העור שלי טענה שרמת הויטמין B12 נמוכה (227) לכן אני נוטלת מזה כבר חודש ימים טבליות ויטמין B12.
    האם זה הטיפול הנכון? מתי ארגיש בשינוי?
    ברצוני לדעת כיצד אוכל להמשיך לטפל בבעיה.

האם הטבליות של סולגאר מסוג קומפלקס HNS ממולצות לטיפול בנשירה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער מדאיגה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

צוות סופהרב
    26/06/2011

שלום רב,
    נשירת שיער יכולה לנבוע מסיבות מגוונות (הורמונאליות, חסר בויטמינים ומינרלים חיוניים, מתח, גנטיקה ועוד). רמת ה- B12 שאת מציינת אכן נמוכה מאוד ויכולה להשפיע על נשירת שיער. יש לקחת את ה- B12 כטבליות למציצה בלבד מאחר ו- B12 זה נספג הכי טוב בגוף ותורם להעלאה יחסית בטוחה של רמות ה- B12. אני ממליצה לשלב בטיפול בנשירת השיער רכיבים נוספים. HNS הינו פורמולה מצויינת למטרה זו מאחר והיא מכילה גם רכיבים יחודיים התומכים בבריאות עור שיער וציפורניים (למשל MSM, אבץ, סיליקה, חומצות אמינו ספציפיות ועוד). בנוסף ל- HNS הייתי לוקחת גם מולטי ויטמין אייכותי המכיל רמות גבוהות של ויטמיני B החיוניים לטיפול בנשירת שיער. את יכולה לקחת VM75 רגיל (במידה ואינך סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס). השילוב של B12 למציצה + VM75 + HNS הינו שילוב טיפולי אפקטיבי לנשירת השיער המאסיבית אותה את מתארת. אני מקווה כי אינך מחסירה מעבר לכך רכיבים תזונתיים חשובים לגופך: חלבונים, פחמימות וחומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3 ו- 9 כולן חשובים לתמיכה בנשירת שיער. במידה ואת שרויה במתח נפשי אני ממליצה לך לקחת גם אומגה 3. מספר שבועות של נטילה חיוניים להשגת תוצאות מתאימות ולכן המלצתי לך היא שתהיי עקבית בטיפול.

בברכת בריאות שלמה,
    שירי - צוות סולגאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו