מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עניין חשוב מאוד !!רואן21/08/2011
ערב טוב..
יש לי בעיה אמיתית ומפחדת אותי ...
אני בת 19 מתכננת לימודים בשנה הבאה , אני אוהבת ללמוד כימיה והיולוגיה בגלל זה הלכתי למקצוע משלב בינם והוא הסיעוד !! אבל יש לי בעיה עם זה .. אני מפחדת להתקרב לאנשים חולים כלומר לעשות או להוריד תפרים או לגעת בדם אפילו זה נראה מגעיל !!!
תעזרו לי בבקשה רוצה את המקצוע הזה אוהבת את חומר הלימוד להכיר את גוף האדם גם זה מקצוע מבוקש אבל הדמות שלי לא מתאימה בכלל !!! מה לעשות זו החלטה קשה .. האם לבחור בו וללמוד ואולי אתמודד עם זה ????
אני חשה שהדמות שלי לא תשתנה כלפי מראות אלה ואבזבז שנים לימוד ...כי אני לא בטוחה שיבוא יום ואהיה רגילה לזה ..גם אני יודעת שיש מחלות מדבקות ...
חשבתי לבקש בסיום הלימודים כמובן לעבוד בטיפת חלב על ילדים כך זה קל לי יותר ...
חוץ מזה אני עברתי ניתוח לב בתחילת השנה ..ורבים אמרו לי שמבחינה פיזית הסיעוד לא מתאים כי לפעמים צריכה לעזור לחולה להתקלח ......
אבל זה לא עבודת האחות לא ?!!!
מקווה שהבנתם הרעיונות שבראש שלי ותעזרו לי כי אף אחד לא מבין את הדברים האלה רוצה לבחור מקצוע מדעי ואף אחד לא מאתים מה לעשות ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין חשוב מאוד !! - תגובה
אורלי גלר22/08/2011לפי מה שתארת לדעתי לא מתאים לך לעסוק בסיעוד מכיוון שבתחום הסיעוד יש אנשים חולים לאחר ניתוח או עם פצעי לחץ ובעיות אחרות כמו כן צריך לרחוץ חולה ולטפל בצרכיו
עבודה זו צריכה להעשות באהבה ובחום אחרת אין טעם לעסוק בזה אני רואה אצלנו בחברה ישנן מטפלות סיעודיות אשר רוחצות חולים, מטפלות בפצעי לחץ, מחליפות טיטולים ועושות כל מה שנחוץ על מנת שהחולה יהיה במצב גופני ונפשי מצויין
לא ניתן לעשות חצי עבודה לפחד או להיגעל מדובר באנשים חולים וקשישים שיכולים להיות כמו הורינו או אחד מבני משפחתך ולא היית רוצה שמישהו יגעל מהורייך מקצוע של מטפלת סיעודית או אחות זה המון נתינה ואהבה ומצווה גדולה,
אולי כדאי שתחשבי על תחום הרוקחות אם את אוהבת כימיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)