תנאי קבלה ללימודי תואר ראשון בסיעוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנאי קבלה ללימודי תואר ראשון בסיעוד
    לילך
    30/08/2011

שלום (: אני אחרי צבא ואני מעוניינת ללמוד תואר ראשון בסיעוד. ציון הפסיכומטרי שלי וממוצע הבגרויות שלי מספיק גבוהים בשביל הלימודים אבל הבעיה היא, שאין לי כלל ידע קודם במקצועות הריאליים : ביולוגיה, פיזיקה, כימיה וכו' ולא עשיתי כלל בגרויות במקצועות האלה . השאלה שלי היא האם חייבים ידע קודם במקצועות האלה, כדי להתקבל ללימודים.
    אני חייבת לציין שלמדתי במגמת הנדסת תעשיה וניהול ויש לי תעודת בגרות מלאה בהיקף של 31 יח"ל עם 5 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית. תוווודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנאי קבלה ללימודי תואר ראשון בסיעוד - תגובה

דוד בורדה
    30/08/2011

כמה שידוע לי את יכולה לגשת ללימודי סיעוד בלי בעייה. הקורסים במקצועות ראליים הם כמבוא בלבד. ואין דרישה לידע קודם. עם את רוצה להקל על עצמך בשנה ראשונה את יכולה לקחת כמה שיעורים פרטיים בכימיה וביולוגיה, כדי ללמוד את הבסיס.
    בהצלחה בלימודים.
    עם הינך מהצפון, אני מארגן קורסים לסטודנטים בסיעוד: עזרה בכתיבת עבודות ועזרה בהכנה למבחנים. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוווודה רבה !

לילך
    30/08/2011

עזרת לי מאוד (: חבל שאני לא מהצפון ... :[ אבל אני בטוחה שיש גם קורסים במרכז .. :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוווודה רבה ! - תגובה

אורלי גלר
    01/09/2011

מתגובות ששמעתי מסטודנטים הקורסים שדוד מעביר מומלצים ועוזרים מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו