מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנאי קבלה ללימודי תואר ראשון בסיעודלילך30/08/2011
שלום (: אני אחרי צבא ואני מעוניינת ללמוד תואר ראשון בסיעוד. ציון הפסיכומטרי שלי וממוצע הבגרויות שלי מספיק גבוהים בשביל הלימודים אבל הבעיה היא, שאין לי כלל ידע קודם במקצועות הריאליים : ביולוגיה, פיזיקה, כימיה וכו' ולא עשיתי כלל בגרויות במקצועות האלה . השאלה שלי היא האם חייבים ידע קודם במקצועות האלה, כדי להתקבל ללימודים.
אני חייבת לציין שלמדתי במגמת הנדסת תעשיה וניהול ויש לי תעודת בגרות מלאה בהיקף של 31 יח"ל עם 5 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית. תוווודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנאי קבלה ללימודי תואר ראשון בסיעוד - תגובה
דוד בורדה30/08/2011כמה שידוע לי את יכולה לגשת ללימודי סיעוד בלי בעייה. הקורסים במקצועות ראליים הם כמבוא בלבד. ואין דרישה לידע קודם. עם את רוצה להקל על עצמך בשנה ראשונה את יכולה לקחת כמה שיעורים פרטיים בכימיה וביולוגיה, כדי ללמוד את הבסיס.
בהצלחה בלימודים.
עם הינך מהצפון, אני מארגן קורסים לסטודנטים בסיעוד: עזרה בכתיבת עבודות ועזרה בהכנה למבחנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוווודה רבה !
לילך30/08/2011עזרת לי מאוד (: חבל שאני לא מהצפון ... :[ אבל אני בטוחה שיש גם קורסים במרכז .. :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוווודה רבה ! - תגובה
אורלי גלר01/09/2011מתגובות ששמעתי מסטודנטים הקורסים שדוד מעביר מומלצים ועוזרים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)