מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השגחה בבית חוליםיובל03/10/2011
הי
אני עובד כבר תקופה ארוכה בחברת כח אדם שמספקת שרותי השגחה פרטית למאושפזים בבתי חולים באיזור ירושלים. אני יודע שהלקוחות מקבלים מהקופה החזר על התשלום עבור שרותיי.
כבר כמה פעמים פנו אלי שכנים ומכרים ובקשו ממני לעבוד אצלם. איך הם יכולים לקבל החזרים על שרותיי שלא דרך חברת כח האדם?
אני רוצה לעבוד בצורה פרטית. כמובן לא "לגנוב" לקוחות אלא רק כאלה שפונים אלי ישירות - ויש הרבה...
אני סטודנט למקצועות הבריאות אך אין לי הסמכה.
תודה על הייעוץ! (אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאלה כזו..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השגחה בבית חולים - תגובה
אורלי גלר04/10/2011יובל שלום
לא הבנתי מדוע אתה לא מרוצה מעבודתך? אתה עובד כבר שנים בחברה ומקבל שכר וכמובן את כל התנאים המצטברים מדוע לך לעבוד פרטי מה זה יתן לך?
גם בחברה שלנו יש מטפלים ואחיות אשר משגיחים על חולים בבתי חולים וכפי שאני רואה הם משתכרים בסוף חודש משכורות נאות וכמובן שמתווספים לזה כל התנאים הסוציאלים פנסיה. ביטוח לאומי, ימי חופש, הבראה, בונוסים והכי חשוב ביטוח פרטי המגן עליך ועל המטופל
במידה ותעבוד באופן פרטי לא תהיה מוגן בביטוח
רק לידיעתך לחברה שמעסיקה אותך יש הרבה הוצאות מעבר למשכורת שלך יש הוצ' משרד, שכירויות,טלפונים, פקידות, רואה חשבון, עורך דין, ביטוחים, פירסומים, תשלומים לרשויות ועוד
לגבי החזרים מקופות החולים - כל אדם העובר ניתוח זכאי להחזרים מן המושלם עבור השגחה וטיפול של אחות פרטית צמודה בבית החולים למספר ימים עד להחלמה
אנו מספקים אחיות להשגחה (בכל הארץ) ובתום השירות המטופל מקבל חשבונית וקבלה מהחברה את זה הוא מציג בקופת החולים על מנת לקבל את ההחזר
ללא חשבונית מחברה לא מקבלים החזר!
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יובל05/10/2011תודה על תגובתך.
אני רוצה לעבוד באופן פרטי מאותה סיבה שהרבה שכירים חולמים להיות עצמאיים.
ולנקודה - כמות הזמן בו אני פנוי לעבוד במהלך החודש הוא בכל מקרה קטן (אני סטודנט במשרה מלאה פלוס) ולכן משתלם לי לעבוד בצורה פרטית באפיק שיווק יעיל אך מצומצם שנמצא ברשותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
אורלי גלר05/10/2011שנה טובה יובל ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)