מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבה לסיעוד, ככה באמצע החיים?מיכל11/12/2011
שלום!
בודקת ברצינות אפשרות להסבה מקצועית לסיעוד (בת 35, עוד 32 שנים לפנסיה...).
האם מישהו עשה, התנסה, ממליץ (או לא)??
יש באפשרותי לעשות הסבה לאקדמאים, וזה תחום שמאד מעניין אותי (מתנדבת במד"א כבר מספר שנים, אוהבת לעזור לאנשים).
מה דעתכם???
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבה לסיעוד, ככה באמצע החיים? - תגובה
דוד בורדה11/12/2011אני חושב שבצפת יש הסבת אקדמאים.
כדי לבדוק גם במכללת עמק יזרעאל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבה לסיעוד, ככה באמצע החיים? - תגובה
אורלי גלר15/12/2011סיעוד זהו מקצוע שצריך לאהוב אותו,לא ניתן לעסוק בתחום זה ללא אהבה מכיוון שצריך לטפל באנשים סיעודיים אשר תלויים בך ויש אנשים שיש להם את האהבה והרצון לעזור לאנשים ולהקל עליהם, נראה לי לאור נסיוני ולפי מה שכתבת לנו שאת די מתאימה לתחום הזה וכנראה שיש לך את הגישה, על כן אני ממליצה לך ללמוד סיעוד זה יתן לך המון סיפוק ויעשיר לך את הנפש בעתיד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)