הסבה אקדמאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבה אקדמאית
    אילנה
    26/08/2012

שלום לכולם!
    אני צריך חוות דעת על 2 בתי הספר: מאיר והילל יפה.מה שקראתי בפורומים שבמאיר לימודים מאוד קשים ויחס לתלמידים פחות טוב ודרישות מאוד גבוהות והרבה תלמידים עוזבים.בהילל יפה יחס יותר טוב... מחכה לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבה אקדמאית

הוספת תגובה

• הסבה אקדמאית - תגובה

אורלי גלר
    28/08/2012

לגבי הלימודים הדרישות הן על פי תוכנית לימודים של משרד הבריאות על כן נראה לי שהרמה שווה בשני בתי הספר לגבי היחס לתלמידים את צריכה פשוט לשאול תלמידים שלמדו או לומדים שם ולהגיע להחלטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבה אקדמאית - תגובה

דוד בורדה
    29/08/2012

אני לא יכול להגיד לך על מאיר, אבל אני למדתלי בהילל יפה ואני מקיר אישית את המנהלת של בית הספר. זה נכון שבבית הספר הזה היחס האישי והחם לכל תלמיד הינו אחד הדברים שעוזר להתגבר על הקשיים של הלימודים. כח המרצות הן בעלי ידע עמוק וגם נשיון קליני רב, חלקן ממשיכות לעבוד בתור אחיות במגביל להוראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו