מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה דחופהמישהי19/11/2013
שלום רב
אמי בת 67 חולה סיעודית מחוברת לחמצן קבוע 24 שעות כמו כן גם לביפאפ.
לאמא יש עובדת זרה פיליפינית עד לא מזמן אחי גר עם אמא יחד עם משפחתו אך אחי עזב לבית משלו לפניי בערך חודשיים ומאז תוהו ובוהו.
אנחנו מרגישים שהמטפלת פשוט השתלטה על העיניינים היא נורא מנהלת את אמא ואמא מקשיבה רק לה . המטפלת לא יודעת כל כך לבשל ואני הייתי מבשלת יום קודם ולמחרת מביאה להם מסתבר שהמטפלת זורקת את האוכל הכניסה לאמא לראש שלא אוכלים אוכל של יום לפניי וככה אמא וגם המטפלת לא אוכלות מה שאני מכינה מיותר לציין שבעבר אמא הייתה אוכלת אוכל של לפניי יום יומיים . כמו כן אם אנחנו לא קונים מצרכים שהמטפלת רוצה (מותרות) היא מטפטפת לאמא ואז אמא מתקשרת אלינו וכועסת על זה שלא קונים למטפלת עירבתי את העובדת הסוציאלית בעיניין אך אמא לא מספרת את האמת אומרת שהמטפלת מקסימה מבשלת כל יום מנקה כל יום ולכן העו"ס לא התרשמה שמשהו מתנהל לא בסדר . אך כבר באותו יום אמא מתקשרת ואומרת אכלתי כריך לארוחת צהרים כי המטפלת לא בישלה אכלתי שמנת עם חתיכת לחם בצהריים כי לא היה מה לאכול ואני משתגעת בוכה המון לא ישנה בלילות ולא יודעת איך להתמודדת עם המצב
חלק מציעים לי להשאיר את אמא ככה אם היא כל כך לטובת המטפלת פשוט להגיד לאמא בעיה שלך אבל אני לא יכולה אני מתה כשאני שומעת שהיא אומרת מה אכלה לצהריים אז אני משכימה קום חמש וחצי ומבשלת כל יום אך אני כבר מוטשת עייפה מהחיים אין לי סבלנות לבעל לילדים לעבודה נמאס לי מהכל ומכולם מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה דחופה - תגובה
אורלי גלר26/11/2013לבת שלום
לדעתי אם אמך מרוצה מהמטפלת אז תתחילי לחיות את חייך ולא לחשוב על כך כל היום
יש דברים הרבה יותר גרועים ובעצם מה שחשוב שאימך מרוצה והן מסתדרות בניהן
לא כדאי שתהרסי את חיי משפחתך תתמקדי במשפחה שלך ותנסי לראות את הדברים הטובים שיש , עצם העובדה שאימך מרוצה מהמטפלת זה מאוד חשוב מכיוון שבגיל הזה כל אחת שתביאי לה ואני מכירה הרבה מקרים כאלה אמא לא תהיה מרוצה ולא תרצה אף אחת אחרת ומצבה יורע על כן תנסי להיות חברה של המטפלת ובדרכים נעימות להסביר לה את רצונך.
בכל מקרה אני חושבת שתמיד חשוב להתקין מצלמות בבית על מנת שמעבר לדברים שציינת הכל מתנהל כשורה ואמא תקבלת טיפול טוב (אולי תגלי שהמטפלת מטפלת בה במסירות ואהבה וכל היתר יתגמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)