מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשליית מטפליוניתי09/03/2011
שלום רב,
איך אני יכולה להבהיר לאבי שבגילו ובמצבו הפיזי הוא אינו יכול (ממש!) לטפל באימי והם חייבים עזרה? ניסיתי להסביר את זה בצורה הכי מפורשת אבל הוא מכחיש כל צורך לעזרה נוספת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשליית מטפל - תגובה
אורלי גלר09/03/2011במקרה שלך, ניתן אולי לנסות שמישהו שהוא מעריך או חבר במצב דומה יעזרו לו להבין את מגבלות הגיל והמצב הבריאותי. זה לא המקרה הראשון שקיימת הכחשה. נטיית הלב היא להמשיך ולהרגיש צעיר ברוח אפילו שהגוף בוגד בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנסת מטפל
רענן13/05/2011הייתי מציע לבדוק את הדברים יותר לעומק, נשמע שהעצמאות ואוטונומיה חשובים לאביך והסיוע שלו בטיפול באמא הם משמעותיים עבורו ותורמים לערך העצמי שלו. במידה ואי קבלת טיפול מסכן את אחד ההורים, הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע (אחות סיעודית, רופא גריאטר וכו') לייעוץ על מנת לבחון באילו תחומי תפקוד הוריך יכולים להיות עצמאיים בלי סכנה ובאילו עליהם להיעזר במטפל. זה תהליך שרצוי שיעשה במשותף איתם ותוך העברת המסר שהיעזרות במטפל היא לא סימן לחולשה אלא כורח מציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)