סיעודי מורכב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיעודי מורכב
    אמיר
    11/03/2011

שלום רב אבא שלי (שייך לקופת חולים כללית) נמצא בבית בלב בנשר (שייך לקבוצת מכבי) הוא הגיע למחלקת מונשמים מבית החולים בני ציון בחיפה.מזה מספר ימים הוא לא מחובר למכונת ההנשמה ונאמר לי שבגלל שהוא נמצא כיום בסטטוס סיעודי מורכב עליו לעזוב את המחלקה ועלינו למצוא לו מקום חליפי. מה האופציות (אנחנו דורשים שישאר בבית בלב בנשר (היכן שהוא נמצא ושיעבירו אותו למחלקת סיעודי מורכב . לצערי נאמר לי שהמקום על בסיס מיטה פנויה ואם אין מקום ניאלץ לעבור למקום אחר שקופת חולים כללית .מהן המקומות שעומדים לרשותנו באיזור חיפה קריות ונהריה מה עושים מה הפרוצדורה
    אבקש תשובה בדחיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיעודי מורכב

הוספת תגובה

• סיעודי מורכב - תגובה

דוד בורדה
    13/03/2011

אמיר שלום רב,
    ממכתבך אני מבין שאביך מבוטח בקופת חולים כללית. הגוף שמטפל בוויסות חולים במחוז חיפה הוא - יחידה להמשך טיפול. אלך לפנות לשם למחלקה לווסות חולים.
    לקופות חולים בדרך כלל יש הסדרים עם ביתי חולים גריאטרים שיש להם אישור ממשרד הבריאות לטפל בחולים מורכבים.עלך לברר ביחידה להמשך טיפול בחיפה מה האופציות הנכונות להיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו