מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי סיעודבת07/04/2011
שלום רב.
אני בת 18 מעונינת ללמוד סיעוד אבל יש לי מאוד חששות :-
1. אני לא כך יכולה לראות מצבי דם ומשהו כזה ממש מפחדת גם בשבילי זה מגעיל !!
2. אני כבר אם בחרתי בסיעוד צריכה ליות בב"ח 8 שעות בקרבת החולים באותו אויר ממש מפחדת מזה להידבק ממחלות ומאויר לא נקי וגם זה לא בריאותי אולי ..!!
3. אני אוהבת רק לתת תרופות / בדיקות דם ....
באמת אני לא יודעת מה לעשות אוהבת ולא אוהבת ??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי סיעוד - תגובה
דוד בורדה10/04/2011רואן שלום!
אני מציעה לך להתנדב בגוף רפואי כל שהוא, לפני שאת הולכת ללמוד את המקצועה. אנחנו מטפלים באנשים חולים עם מוגבלויות, עם פצעים (שמדממים ומפרשים), אנחנו מטפלים בחולים עם מחלות מדבקות ותמיד כיים סיכון להידבק גם! חשוב לציין שבזמן הלימוגים, במידה בתחליטי ללמוד סיעוד, לומדים את כל כללי הזהירות, כללי היהגיינה, אך לשמור על עצמך ועל הסביבה כדי לא להעביר את המחלות המדבקות.
לחלק מהפחדים שלך יש בסיס טבעי. השאלה היא האם תוכלי להתגבר על הפחדים?
גם הקבאים פוחדים מהאש אבל הם לומדים להתנהג נכון מול הסכנות וגם להתגבר על הפחד.
מקווה שעזרתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בת12/04/2011טוב אבל איך אתם עובדים 8 שעות במחלקה סגורה ללא זרימה חופשית של אויר זה ממש מסוכן אז מה עושים ?!!
גם רוצה לדעת אם אתם מקבלים חיסונים נגד מחלות וזיהומים בשל עבודה בב"ח וכמה זה עוזר ????
האם יש הבדל בין אחות מוסמכת לבין אחות עם תואר ? מי זאת שמטפלת בחולים ומי שנותנת תרופות ועובדת במחשב.....??
מקווה שהבנתה אותי , מאוד מודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דוד בורדה13/04/2011עם הינך מחפסת עבודה נקייה, אני מציעה לך בכלל לא בהתקרב למקצואות הרפואה!!!!
עבודה עם מחשב - תלכי להנדסת מחשב! ועם את בא לעזור לאנשים בזמן חולשה וחולי פה לא המקום לחלוקת תפקידים אלה בעזרה הדדית ועבודת צוות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)