מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי סיעוד !!רואן27/06/2011
בוקר טוב !!
אני בת 18 יש לי בעיה רצינית בקשר ללימודים ..
אני מעונינת בלימודים שיש בהם כימיה / ביולוגיה ... וזה בדיוק הסיעוד !! אבל אני דמותי , לא מתאימה לעבודה זו אני לא יכולה לראות מצבים קשים וגם להישאר באויר משותף עם חולים כמה שעות כל יום זה אסון בשבילי !!
* אגב צריך להיות מנקה אויר משהו במחלקות לא ?!!!
איך אתגבר על הפחדים שלי ??
האם יש סיכוי להידבק ממחלות ??!!
האם אני יכולה לבקש איפה אני רוצה לעבוד באיזה מחלקה או באיזה מוסד ??!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי סיעוד !! - תגובה
דוד בורדה29/06/2011רואנדה שלום!
זה טוב שאת מודעת למגבלות שלך! וטוב מאוד שאת מבררת ו עושה סקר שוק. העבודה בסיעוד היא עבודה עם אנשים חולים!!!
זה נכון שבלימודים של שנה ראשונה לומדים כימיה, אבל רק בשנה ראשונה. משנה שניה הלימודים מתמקדים במצבי חולי, התמודדות עם אנשים חולים, וטיפול בחולים.
עם את אוהבת כימיה וביולוגיה אולי כדאי ללמוד כימיה או ביולוגיה ולא מקצוע שמתמקד בטיפול בחולים כאשר לך יש קושי לטפל באנשים חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רואן30/06/2011חשבתי על זה ללמוד כימיה או ביולוגיה אבל לא אוהבת את אפשרויות התעסוקה שלהם !!
השאלה שלי היא האם אני יכולה לבקש לעבוד ב " טיפת חלב " ולא בב"ח ?? כך זה יותר נוח לי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשווב
רואן30/06/2011סליחה שכחתי לשאול גם האם להיות בקרב אנשים חולשים כל יום 8 שעות עלול לגרום לאחות לאיזה מחלה אפילו זיהום ?!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשווב - תגובה
אורלי גלר21/07/2011בעקרון אין סכנה כזו. אחיות, כבשגרה, מקבלות חיסונים נגד מחלות זיהומיות ובנוסף, ידיעת מצבו הרפואי של החולה מסייעת בנקיטת אמצעי זהירות כגון: מסכה, כפפות וכיו"ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)