מיגרנה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה אחרי לידה
    רוני
    21/09/2012

שלום רב, אני בת 27, מאובחנת עם מיגרנה כבר בערך 10 נשים ומטופלת ב"דרלין" כטיפול מונע ו"זומיג" לזמני התקף.
    לפני כשנה הפסקתי את כל הכדורים עקב הריון.(שעבר כמעט ללא מגרנות בכלל). ילדתי לפני כחודשיים והמגרנות מתחילות לחזור. כיוון שאני מניקה הבנתי כי באפשרותי ליטול אך ורק אקמול או אופטלגין אך לשניהם ממש אין השפעה עלי ויוצא שאני נוטלת כדורים רבים ללא השפעה וסוחבת את הכאב 2-4 ימים בכל פעם. (תדירות ההתקפים היא אחת לשבוע\שבועיים).

אשמח לדעת האם יש משהו נוסף (חזק יותר) אותו אוכל לקחת בזמן התקף במקביל להנקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה אחרי לידה

הוספת תגובה

• ניסית אופטלגין נוזלי

גלית
    23/09/2012

הוא משפיע יותר מהר וגם מאפשר לך שליטה על המינון. אשתי משתמשת וגם נותנת לילד עכשיו כשיוצאות לו שיניים והיא תמיד אומרת- איזה מזל שיש לנו את זה בבית!

גם קראתי לא מזמן על מחקר שמראה שמבין משככי הכאבים הוא הבטוח ביותר

תרגישי טוב, אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה אחרי לידה - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    23/09/2012

מזל טוב!
    1. בהנקה ניתן ליטול איבופרופן (אדויל, נורופן, איבופן), נקסין/נרוסין, וולטרן.
    2. בתדירות התקפים של 2-4 בחודש ניתן לשקול לחזור לטיפול בדרלין, מותר בהנקה חודשיים לאחר לידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו