כאבי ראש חזקים חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים חוזרים
    מיטל
    22/01/2013

שלום.
    אני בת 23, סובלת מזה כ4 שנים בערך מכאבי ראש בהתקפים חוזרים באופן הבא: פעם בחודשיים- שלושה מופיע הכאב בפתאומיות, ונמשך באופן רצוף במשך בערך חודש. הכאב הינו חזק מאוד, בצד ימין של הראש בלבד ומאחורה בלבד. כל השנים האלה עברתי עשרות בדיקות ורופאים, ולא נמצא כלום. בכל התקף כזה אני נוטלת אדוויל פעמיים- שלוש ביום, במשך חודש, ורק ככה אני יכולה להמשיך בחיי. הכאב בלתי נסבל, חזק מאוד, ואי אפשר לתפקד בלי האדוויל, שעוזר לכמה שעות בלבד. כל הנוירולוגים שראיתי גרסו כי לא מדובר במיגרנה, עלה הרעיון שאולי מדובר בעצב מעמוד השדרה (חוליה C2) והציעו לי לאחרונה לעשות זריקה של סטרואידים, מקומית אל מקום הכאב, שאולי עשויה לעזור.
    רציתי לשאול האם מוכר כאב כזה? האם יכול להגרם לי נזק מנטילה ממושכת של אדוויל? (עד כה לא קרה כלום, והבדיקות דם שלי תקינות..) האם כדאי לנסות את הזריקה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים חוזרים

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים חוזרים - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    24/01/2013

נטילה ממושכת ומרובה של אדויל יכולה לגרום לתופעות לוואי.
    מומלץ לנסות זריקה למניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו