מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש הולכים ומחמיריםגליה09/02/2013
אני בת 48 חולה במחלה אוטואימונית הפטיטס בעצם כול חיי אני סובלת מכאבי ראש חזקים עד מגרינות אם זה סביב הורמונים מחזור לחץ שינויים במזג אויר בתקופות מסוימות בחיי ממש התמכרתי לכדורים נגד כאבים (לכאבי הראש) לאחרונה בשש שנים אחרונות מחז שחליתי במחלת הכבד אני לא לוקחת כדורים נגד כאבים כי אסור לי בגלל הכבד למעט פעם או פעמיים בשנה אופטלגין שלא עוזר. ניסיתי דיקור מסג'ים פשוט שום דבר לא עוזר פעם בחודש אם זה בגלל שינויים הורמנלים או שינויים שלפני גיל המעבר אני סובלת מכאבי ראש לפעמים שבוע או עשרה ימים כאב ראש שאנילא יכולה להזיז את הראש לפתוח את העיניים לדבר עם בחילות וסחרחורות אני שמה קרח מסתגרת בחושך שמה שמן מנטה קושרת צעיפים מה לא אך שום דבר לא
עוזר אחרי עשרה ימי המגרינה עוברת עד הפעם הבאה בחודשים האחרונים היא הולכת ונעשית קשה ואגרסיבית תעזור לי מה אפשר לעשות האם יש טפולים שהם לא טיפולים תרופתים (שמעתי שאולי חמצן יכול לעזור) או אולי טיפול תרופתי שלא יפגע בכבד או אולי בכלל הכיוון הוא הורמנלי (אני מוכרחה לציין שגם אמא שלי סבלה ממגרינות כל חייה וביחוד לפני סוף המחזור וגם אחותי סבלה ממגרינות עד שלאחרונה נגמר המחזור והפסיקו לה המגרינות האם זהו גורלי או שיש טיפול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש הולכים ומחמירים - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן11/02/2013שלום לגלית
לדעתי יש תקוה. אני בספק אם כאבי הראש שלך מיגרנוטיים. הדיקה הגופנית אצלך חשובה ביותר.
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)