כאב ראש אחרי שכיבות שמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש אחרי שכיבות שמיכה
    אבי
    16/05/2013

דוקטור שלום רב,
    לפני יומיים ביצעתי 20 שכיבות שמיכה כשהראש טיפה כלפי מעלה (מיישיר מבט קדימה) ללא נשימה נכונה, אחרי הקימה, חשתי זרם דם בראש ולחץ שלווה בכאב, ומאז הכאב נשנה וחוזר בתחושת מחוש ולחץ בראש, איך אפשר לפתור זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש אחרי שכיבות שמיכה

הוספת תגובה

• כאב ראש אחרי שכיבות שמיכה - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    17/05/2013

שלום רב
    הסיבה הראשונית לכאב מסוג זה הוא שריר מכווץ או לחץ על עצב כתותאה מכך . רצוי להבדק באם התופעה לא נעלמת.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יעקב אני מודה לך על תשובתך

אבי
    17/05/2013

בדרך אגב, האם כאב זה בר חלוף? ואם לא, ואם תופעה זו נמשכת, האם יש טיפול תרופתי לזה? כי אני חושש שזה דבר שילווה אותי מעתה ואילך, כמובן שארצה להבדק אצל רופא כדי להפיג חשש זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יעקב אני מודה לך על תשובתך - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    18/05/2013

שלום לאבי
    רוב כאבים אלה הם בני חלוף. אם התופעה נמשכת והסיבה לה הוא "שריר תפוס" הרי יש לזה טיפול מצוין.
    אבל קודם כל צריך לבדוק לאבחן ולטפל.
    ושיחלוף מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו