מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגרנות על רקע הורמנליגליה06/12/2013
שלום רב
אני בת 48 מאז ומתמיד אני סובלת ממיגרנות אם זה ממתח או על רקע הורמנלי מאז גיל 14 פחות או יותר מתחילת המחזור במשך השנים ניסיתי טיפולים תרופתים שונים מנירולוג אם זה טיפולים בזמן ההתקף או באופן קבוע אבל הם לא ממש עזרו, לאחר במשך שנים רבות לקחתי כדרורים מכדורים שונים כגון אדויל אקומול נורופן וכו' לפני שבע שנים חליתי במחלה אוטואימונית בכבד מאד אסור לי לקחת כדורים שונים שלא באישור הרופא שלי ובטח לא אקומול או אדוויל. בשנים האחרונות כאבי הראש הולכים ומחמירים הרופא שלי אישר לי לקחת סומטרידקס 100 אך לאחר מספר כדורים שלקחתי שעזרו למיגרנה התנפח לי הגרון והיה לי קשיי נשימה כנראה שאני אלרגית. ברור לי שכרגע המיגרנות הם על רקע הורמנלי כי הם מופיעים לפי ובזמן ויומיים שלושה גם אחרי אני מיואשת בוכה בלילה מרוב כאבים לא ישנה לילות בגלל בכאבים ההולמים במצח בעין יש לי קשיי ראיה אני פשוט לא מתפקדת האם יש פתרון לכאבים או עלי לסבול עד סיום המחזור בעוד כמה שנים .( אני מציינת שגם אימי וגם אחותי סבלו מגירנות קשות לקראת סיום המחזור שלהם כך שיש פו גם מרכיב גנטי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרנות על רקע הורמנלי - תגובה
ד''ר רחל הרינג - חנית08/12/20131. ניתן לנסות מגנזיום בכדורים (לא חשוב מינון הכדור, חשוב ליטול 2 כדורים ליום עם אוכל). אם לא יעיל:
2. לנסות הזרקה לאזור GON (לקרא: occipital nerve block).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?