מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ואי נוחות בצד שמאלאבי03/06/2015
שלום,
מזה 6 חודשים שיש לי בעצד שמאל של הראש. ישנם שבועות שמדובר בכאב חד מסוג דקירות באות והולכות, ישנם שבועות שכאב הוא עמום. ובכל שאר הזמן שאאיך כאב יש אי נוחות מציקה (הרגשה הדומה לשריר או גיד מתוח שעוד שנייה נקרא וזה נורא מפחיד אותי). לעיתים המתחות של הראש קדימה או לצד מסויים גורמות לכאב בצד הזה של הראש (כמו שריר מתוח). מדובר על כאב שמתפרש על כל מחצית ראש שמאל כאשר 90% מהזמן בעיקר בצד האחורי והעליון ופחות הקידמי.
במקביל לזה, בכל התקופה הזו יש הרגשה כאילו אוזן שמאל סתומה (אך לא בטוח זה נכון. מחכה לתור במכון שמיעה).
עברתי 3 רופאי משפחה, רופאת עיניים, רופאת אא"ג ושני נוירולוגים.
אין לחץ במוח, ועשיתי ct מוח שיצא תקין. רופאת אא"ג נתנה לי טיפול באלרג'יקס כדי ליבש קצת נוזלים אך זה לא עזר.
הנוירולג נתן לי לקחת אלטרולט אבל עוד לא לקחתי אותו מכיוון שאחרי נטילת כדור אחד הרגשתי לא טוב ואני מפחד להשלים את הטיפול באלטרולט.
ההרגשה הזו שנמשכת כל כך הרבה זמן (6 חודשים) גורמת לדכאון ועייפות, אין חשק ומחכה רק להגיע למיטה לישון (וגם זה לא הכי מתאפשר ממחשבות דכאוניות ובזמן האחרון אפילו מעט אובדניות).
אין לי מושג מה לעשות ולאן ללכת כבר. רופא משפחה המליץ לי על דיקור אבל אני מפחד שזה יעזור לתקופה קצרה או לא יעזור בכלל. בעוד הבעיה תשאר או שמא מדובר בבעיה מסוכנת שצריך לטפל בה.
איכות החיים שלי בחצי שנה הזו ירדה בצורה דראסטית בעקבות הנושא הזה ואני באמת אובד עצות.
האם לקחת את האלטרולט בכל זאת?
מה אפשר עוד לעשות?
(אציין שהחריגות היחידות שלי בבדיקות דם מקיפות( כולל b12) הן ALT (תפקודי כבד) ופרולקטין).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש ואי נוחות בצד שמאל - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן03/06/2015שלום לאבי
קודם כל אני ממליץ על חשיבה חיוטבית ולא על מחשבות התאבדות. בהחלט יתכן ולבעיתך יש מזור.
לפי התאור שלך ולמרות שאין לי בדיקה גופנית שלך צריך לבדוק מספר אפשרויות נוספות ממה שנבדקת עד כה.
אחת האפשרויות לבדיקה הינה תסמונת מיופאציאלית הגורמת לשרירים מתוחים באזור הראש והפנים ומשרות כאבים דומים מסוג שתיארת. פרטים נוספים אפשר לקרוא באתר שלי.
כמובן שכל מה שכתבתי כאן כפוף לחלוטין לבדיקה פיזיקלית ויתכן שכיוון המחשבה הרפואית יחייב לאחר בדיקה שכזו בבדיקות הדמיה ואבחון אחרות ממה שעברת עד כה.
ושיהיה בהצלחה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?