כאבים חזקים אחרי תאונות דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים אחרי תאונות דרכים
    טל
    08/09/2015

שלום רב
    לפני שלוש שבועות עברתי תאונות דרכים וקבלתי חבלה חזקה בראש ובגוף הייתי באשיפוז עשו לי CT ראש שהוא תקין הרופאים אמרו לי שזה זעזוע מוח וצריך זמן להחלמה. עבר שלוש שבועות ואני עדיין סובלות מכאבים חזקים בראש בשלוש שבועות היה לי גם התקף שלוש פעמים וגם אבדתי הכרה וקיבלתי עוד מכה בראש ועשו לי עוד הפעם CT ברוך השם הוא היה גם תקין הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי משכך כאבים חזקים שלא ממש עוזרים לי אני לא יכולה להיות הרבה זמן בעמידה והליכה מקבלת סחוררת הרגשה של בחילה ולחץ בראש וכאבים לי גם שרירים בכל גוף וגם לישון בלילה זה בעיה אני מאוד סובלת תור לבדיקה אלקטרואנצפלוגרם עוד חודש מה אני עושה במצב הזה אני מאוד סובלת
    תודה מראש על תשובה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים אחרי תאונות דרכים - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    10/09/2015

שלום לטל
    אכן מדובר בזמן קצר מאד לאחר התאונה וצריך לעזור לך לעבור תקופה קשה זו יחסית בצורה החלקה האפשרית . פרט להרבה סבלנות הייתי ממליץ להבדק אצל רופא המטפל בכאב מסוג זה .
    בברכה
    וחג שמח
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לגשת?

טל
    11/09/2015

אני צריכה לגשת למרפאת כאב?
    תודה מראש וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו