מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים אחרי תאונות דרכיםטל08/09/2015
שלום רב
לפני שלוש שבועות עברתי תאונות דרכים וקבלתי חבלה חזקה בראש ובגוף הייתי באשיפוז עשו לי CT ראש שהוא תקין הרופאים אמרו לי שזה זעזוע מוח וצריך זמן להחלמה. עבר שלוש שבועות ואני עדיין סובלות מכאבים חזקים בראש בשלוש שבועות היה לי גם התקף שלוש פעמים וגם אבדתי הכרה וקיבלתי עוד מכה בראש ועשו לי עוד הפעם CT ברוך השם הוא היה גם תקין הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי משכך כאבים חזקים שלא ממש עוזרים לי אני לא יכולה להיות הרבה זמן בעמידה והליכה מקבלת סחוררת הרגשה של בחילה ולחץ בראש וכאבים לי גם שרירים בכל גוף וגם לישון בלילה זה בעיה אני מאוד סובלת תור לבדיקה אלקטרואנצפלוגרם עוד חודש מה אני עושה במצב הזה אני מאוד סובלת
תודה מראש על תשובה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים אחרי תאונות דרכים - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן10/09/2015שלום לטל
אכן מדובר בזמן קצר מאד לאחר התאונה וצריך לעזור לך לעבור תקופה קשה זו יחסית בצורה החלקה האפשרית . פרט להרבה סבלנות הייתי ממליץ להבדק אצל רופא המטפל בכאב מסוג זה .
בברכה
וחג שמח
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן לגשת?
טל11/09/2015אני צריכה לגשת למרפאת כאב?
תודה מראש וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?