טיפול במיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במיגרנה
    מיטל
    10/03/2016

שלום רב,
    אני סובלת ממיגרנות ונוטלת אימיטרקס, שעוזר מאד, בזמן התקף.
    הבעיה היא שההתקפים תכופים מאד - לעיתים עד 2-3 בשבוע.
    ניסיתי דרלין שבעבר עזר לי אך זה לא השפיע משמעותי. בעצת נוירולוג ניסיתי לופרסור - ללא השפעה.
    כעת הוא המליץ על דפלפט ואינדוביס, ואני חוששת ולא בטוחה האם להתחיל בטיפול הזה. מקריאה נראה שאלה תרופות בעלות תופעות לוואי רבות ואני לא יודעת האם זה לא יותר מדי. האם השימוש בכל אחת מהתרופות בנפרד והשילוב של שתיהן יחד, לטיפול במיגרנה מוכח ובטוח? האם יש צורך בבדיקות מלוות? האם הייתם ממליצים על טיפול כזה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במיגרנה

הוספת תגובה

• טיפול במיגרנה - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    11/03/2016

שלום למיטל
    הטיפול מיועד למניעה של התקפים . אני בהחלט מבין את חששותיך , שכנראה לא הבעת אותם עם הרופא שהמליץ עליהם .
    זהו שלב חשוב ביותר בשיחה עם הרופא ובלעדיו מטופלים לא נוטלים טיפול אפילו מעולה שהומלץ , כל עוד חששותיהם לא נענו.
    מציע לחזור לרופא שהמליץ ולסגור את הדיון.לא לותר.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במיגרנה

מיטל
    11/03/2016

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו